Skudra: Aizvadījām šogad sliktāko pirmo periodu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pēteris Skudra
Pēteris Skudra Foto: Ieva Leiniša/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas "Dinamo" sestdien aizvadīja gada sliktāko pirmo periodu, pēc zaudējuma secina rīdzinieku galvenais treneris Pēteris Skudra.

Skudras vadītā komanda sestdien 2020.gada pēdējā izbraukuma pirmajā spēlē viesos ar 2:3 (0:2, 1:0, 1:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Minskas "Dinamo".

"Aizvadījām šogad sliktāko pirmo periodu. Gaidījām ātru hokeju, taču pirmajā periodā nebija pietiekamas gatavības mačam - bijām pārāk pasīvi un neizdevās vairākums. Pirmais periods bija ļoti slikts mūsu izpildījumā. Esmu nedaudz vīlies. Kā jau iepriekš teicu, tā izietu uz laukuma un spēlēt spēli, ko mīli, nevar. Tas ir vienkārši nepieņemami," pēcspēles preses konferencē stāstīja Skudra.

Rīdzinieki pēc zaudēta pirmā perioda nākamajos divos katrā guva pa vārtiem un aizveda spēli līdz papildlaikam.

"Pēc tam izdevās izlīdzināt spēli un izcīnījām punktu. Pārkārtojāmies un aizvadījām nesliktu otro periodu. Beigās izdevās izlīdzināt rezultātu, taču pagarinājumā pretinieki bija meistarīgāki," atzina Skudra.

Debiju Latvijas vienības vārtos piedzīvoja Ivans Naļimovs, kuram šī bija pirmā KHL spēle kopš 20.februāra. Naļimovam šajā mačā bija jātiek galā ar pretinieku 31 metienu, bet viesi izpildīja vien 14 raidījumus.

"Ivans ir liels malacis. Viņš komandai pievienojās tikai šodien, nedaudz pagulēja un sāka gatavoties spēlei. Viņš mums beigās iedeva pārliecību un svarīgā brīdī glāba komandu. Viņam ir īsts raksturs, bija patīkami to redzēt. Esam apmierināti ar viņu un viņa spēli," stāstīja Skudra.

Sestdien "Dinamo" oficiāli izziņoja līgumus ar trīs hokejistiem, tajā skaitā arī vārtsargu Jāni Vori. 

"Kas attiecas uz Vori, viņš ir kluba rīcībā, taču tehnisku iemeslu dēļ nevarēja doties šajā izbraukumā. Viņš varēs spēlēt, sākot ar jauno gadu," atklāja Skudra.

Rīgas komandas labā vārtus guva Gļebs Zirjanovs un Deniss Paršins.

"Pirmais periods bija ļoti neveiksmīgs, bet pēc tam izlīdzinājām spēles gaitu. Beigās arī kaut kur pietrūka veiksmes. Mums ir jāpieliek visos spēles aspektos," secināja pirmo vārtu guvējs Zirjanovs.

Tikmēr Naļimovs pauda, ka, viņaprāt, rīdziniekiem piederēja iniciatīva un viņi spēlēja labāk par pretinieku. "Nedaudz kaut kur pietrūka, lai izcīnītu uzvaru. Momenti mums bija," klubs citē Naļimova teikto.

Krievu vārtsargs pauda gandarījumu par iespēju spēlēt Rīgas komandā.

"Bija piedāvājums spēlēt Rīgā un daudz nedomāju - piekritu. Pats jutos labi. Sevi uzturēju formā, trenējos un gaidīju iespēju. Esmu priecīgs, ka pirmajā spēlē izdevās izcīnīt punktu, bet varējām arī tikt pie uzvaras," secina Naļimovs.

Rīgas klubs ar 17 punktiem 37 mačos ieņem pēdējo vietu starp 11 Rietumu konferences klubiem un ir vājākā komanda visā līgā, tikmēr Minskas komanda ar 45 punktiem 38 spēlēs atrodama piektajā pozīcijā.

Pēc šī mača "Dinamo" 28. un 30.decembrī izbraukumā šogad atlikušas divas spēles pret attiecīgi Ņižņijnovgorodas "Torpedo" un Maskavas "Spartak" vienībām. 2021.gadu rīdzinieki iesāks ar četrām mājas spēlēm pēc kārtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu