Latviešu plastikas ķirurģe atklāj savādākos klientu lūgumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Joeyy Lee/Unsplash

Pie STV šova "Sapņu ķērājas" dāmām paviesojusies plastikas ķirurģe Evija Rodke - Sproģe, kura atklāti pastāstījusi par neparastākajiem lūgumiem, kurus ir izteikuši cilvēki, kas vēlas uzlabot savu izskatu, "guļoties zem skalpeļa".

Una Ulme, Ieva Adamss, Grēta Peide un Liene Stepena ar dažādu sabiedrībā zināmu viesu palīdzību meklēja atbildes uz sarežģitu jautājumu - kur ir robeža starp rūpēm par skaistumu un neveselīgu apsēstību, un kā vērtēt tā saucāmo "mākslīgo skaistumu"?

Kas sievietēm liek sevi pakļaut sāpīgām medicīniskām manipulācijām? Dāmas uz sarunu bija aicinājušas arī plastikas ķirurģi Eviju Rodki - Sproģi, kura atklāja gan šokējošus stāstus no savas profesionālās pieredzes, gan to, ko visbiežāk vēlas sevī mainīt pašas sievietes, bet ko - viņu partneri.

Dāmas interesējās, vai ir bijuši gadījumi, kad Evijas kabinetā ierodas pāri, kur iniciators sievietes ārējā skaistuma uzlabošanai ir tieši vīrietis.

Ķiruģe atbildējusi lakoniski: "Mūsdienu sievietes ir tik pašpietiekamas! Viņas grib, atnāk un, ja viņām vajag, pašas uztaisa operāciju."

Biežāk esot gadījumi, kad vīrietis, kurš atnācis sievietei līdzi viņu atbalstīt, uzklausījis mediķu sacīto, mudina mīļoto vēlreiz pārdomāt, vai tiešām viņai tas ir vajadzīgs. Tāpat, tiesa gan, ļoti reti, Evijas praksē ir nācies saskarties ar vīriešiem, kuri skaidri zina, kāda izmēra krūtis dzīves biedrenei vajadzīgas, jo plastikas ķirurģes kabinetā viesojušies jau iepriekš - ar citām partnerēm.

Savukārt runājot par pašām pārsteidzošākajām vēlmēm, ar kurām klienti vērsušies pie Evijas, viņa min gadījumu, kad lūgts uztaisīt čūskas mēli, sašķeļot to uz pusēm.

"Ja tu man prasi, vai es apsēdos, tad - tas laikam bija tas mirklis," sacījusi plastikas ķirurģe, atklājot, ka atteikusies taisīt operāciju klientiem viņa ir daudz biežāk nekā piekritusi īstenot ieceres.

"Ne katram, kurš ienāk kabinetā, ir jāiegriež vai jāieinjicē! Sievietes nāk pēc padoma un ne vienmēr esmu ķirurģe, citreiz esmu draudzene, citreiz seksologs, citreiz psihologs, bet citreiz profesionālis vai eksperts, kas paklausās un mēģina salikt sievietes domas "pa plauktiņiem"."

Video: Noskaties raidījumu!

Eksperte arī norāda uz milzīgo interneta ietekmi, kad, sekojot modei, rodas dažādas idejas par veicamajām manipulācijām - sākot ar kaķa acīm, izzāģētām ribām, taisnākām vai mazliet garākām kājām.

Pēc populārās kino sāgas "Gredzenu pavēlnieks" iznākšanas, esot parādījusies vēlme tikt pat pie elfa austiņām!

Evija atklāti saka, ka viņa šādas operācijas neīsteno, piebilstot, ka "te nav jautājums par to, vai es varētu to izdarīt. Te ir jautājums par ētiku un medicīnu vispār kā tādu, jo mēs jau pirmām kārtām esam ārsti."

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu