Hipnozes speciāliste no Igaunijas atklāj, ko noteikti vajadzētu izdarīt pirms Jaunā gada

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: MK Hamilton/Unsplash

Igaunijā populārā hipnozes speciāliste Marisa Saara atklājusi, kas ir temati, kurus būtu vērts apdomāt pirms "iekāpšanas" jaunajā gadā, vēsta portāls "Buduaar".

Speciāliste atzīst, ka lielākajai daļai 2020. gads ir bijis lielu problēmu gads, taču atskatoties iesaka saglabāt pozitīvu attieksmi.

"2020. gada beigas ir lielisks laiks, lai veiktu pārskatu. Ir vērts redzēt un saprast, ko šis gads jums patiešām ir devis. Gada beigās noteikti atcerieties, ka jūs varat spēlēt tikai ar tām kārtīmm, kas ir rokā.

Citiem vārdiem sakot, atskatoties uz šo gadu, atcerieties, ka arī jūs varējāt rīkoties tikai ar līdzekļiem, kas bija jūsu rīcībā.

Diemžēl mēs mēdzam sevi vainot, nevis slavēt, un tas ir ieradums, kuru noteikti iesaku mainīt," minējusi Saara.

Hipnozes speciāliste iesaka mums vairāk piedot sev un koncentrēties uz dzīves baudīšanu. "Uzslavējiet sevi kaut vai tā iemesla dēļ, ka darat visu, kas ir jūsu spēkos. Atpūtieties! Steigā rodas tikai stress un maņu notrulināšanās - ir pienācis laiks atgūt mīlestību pret to, ko darāt," stāsta Marisa, minot, ka šis ir labākais laiks, kurā domāt par to, ko vēlaties mainīt savā dzīvē.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu