Dziedātāja Jenny May lūdz sabiedrības palīdzību Ladybird atbalstam un skaidro situāciju ar draudzenes ģimenes drāmu (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Dziedātāja Ladybird (īstajā vārdā Tatjana Šihmuratova) decembra sākumā tika apcietināta par savu bērnu nolaupīšanu. Nu situācijas sīkāku izklāstu un saucienu pēc palīdzības sociālajos tīklos publiskoja Jenny May jeb Maija Stuģe. 

Ladybird draudzene Jenny May paskaidroja situāciju no mūziķes puses, atklājot, ka viņai ir liegta jebkāda iespēja satikt savus bērnus. 

"Šī ir tā reize, kad vēlos lūgt palīdzību.

Mana draudzene Tatjana (zināma kā dziedātāja Ladybird) ir nonākusi sarežģītā situācijā. Tatjana pēdējos gadus ir precējusies ar amerikāni un audzina divus burvīgus bērniņus - 2 un 3 gadus vecus.

Pēc komplicēta posma ģimenē Tatjana ar bērniem devās uz krīzes centru pēc palīdzības. Lai gan ģimenes galva tika par to informēts, tomēr viņš uzsāka kriminālvajāšanu, izmantojot neprecīzu un nepatiesu informāciju pret bērnu māti. Bērni tika atņemti, tagad atrodas pie tēva. Tatjana viena bez naudas un mājas tika pamesta likteņa varā. Paveicās ar lielisku draudzeni, kura viņu uzņēma savā ģimenē.

Tatjana cīnās par to, lai atgūtu bērnus, vismaz par iespēju redzēties ar tiem, jo šāda iespēja ir liegta. Tā kā Tatjana nav Amerikas pilsone un kriminālprocesa laikā strādāt nevar, viņa nevar sev nodrošināt ne advokātu, ne arī noformēt kaudzi ar dokumentiem, kuri maksā lielas summas.

Pēdējos trīs gadus māmiņa diendienā pieskatīja bērnus. Ikreiz, kad sazvanījāmies, fonā ņirbēja mazo resgaļu aktivitātes un lielais dzīvesprieks. Tatjana ar lielu lepnumu informēja par visiem bērnu panākumiem.

Šobrīd tēva mērķis ir panākt, lai bērni māti vairs klātienē nesatiek. Tie burtiski vienā dienā tika norauti no viņas. Bērniem vajag kā tēvu tā arī māti. Te nevar būt iesaistīts iekšējais egoisms. Par to arī cīnās mamma.

Es lūdzu kā māte un draudzene! Man pašai ir divi bērni, un es ļoti labi saprotu, cik dārgi katrai mātei ir savi bērni. Noņemt tos ir tas pats, kas izraut sirdi.

Šobrīd visvairāk vajadzīgs finansiāls un informatīvs atbalsts. Tatjana Amerikā vērsās Latvijas vēstniecībā. Viņi palīdzēt nevar. Arī pārējās iestādes, kuras tika ieteiktas kā atbalsts, reāli neko nevar iesākt.

Nauda ir vajadzīga advokātam. Izmaksas sākot ar 3000 un uz augšu. Tāpat, lūdzu, informējat, ja zināt, kur vēl viņa var vērsties.

Visi tie, kas domā komentēt savas negācijas, nopēlumus un pārgudrības, lūgums to darīt kur citur vai paturēt nu pie sevis.

Uz visa šī skumjā fonā, mēs esam optimistes. Noteikti kaut ko var iesākt. Viss izdosies! Ir svētku un cerību laiks. Mēs ticam! Visi tie, kas vēlas palīdzēt finansiāli, var pa tiešo pārskaitīt Tatjanai uz paypal accountu: tanyasihmurat@gmail.com," rakstīs dziedātajas ierakstā. 

Iepriekš vēstījām, ka Ladybird vīrs un bērnu tēvs Maikls Larsens 11. novembrī izveidoja "Instagram" kontu, kurā ievietotas fotogrāfijas ar dziedātājas bērniem un teksts: "Lūdzu, palīdziet atrast manus divus pazudušos bērnus. Raians un Annika Larseni. Pēdējoreiz redzēti Forestvillā, Kalifornijā. Pēdējoreiz redzēti kopā ar Tatjanu. Atlīdzība par drošu atgādāšanu mājās."

Savukārt 28. novembrī bērnu tēvs nāca klajā ar paziņojumu, ka šī ir kļuvusi par krimināllietu. "Ir izdota tiesas pavēle, kurā teikts, ka bērnu aizbildnis ir tēvs. Tas nozīmē, ka objektīvs tiesnesis izdeva rīkojumu pamatota iemesla dēļ. Šis ir par drošu bērnu atgriešanu mājās, neko vairāk," apgalvoja bērnu tēvs.

Šī ir tā reize, kad vēlos lūgt palīdzību. Mana draudzene Tatjana (zināma kā dziedātāja Ladybird) ir nonākusi sarežģītā...

Posted by Dženija Maija on Piektdiena, 2020. gada 25. decembris
Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu