Agate Muceniece atzīstas, ka sākumā viņai patikusi Prilučnija agresivitāte (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Raidījumā "Godīga šķiršanās" aktrise Agate Muceniece atklāja, ka viņai sākotnēji patikusi bijušā vīra Pāvela Prilučnija vardarbīgā attieksme. 

Agate nolēma pamest Pāvelu pēc tam, kad viņš vairākkārt pacēla pret viņu roku. Strīdi viņu ģimenē kļuva par ikdienas sastāvdaļu, un sieviete tos vairs nespēja izturēt. Pāvela paziņas stāstīja, ka aktieris esot ļoti straujas dabas cilvēks. 

Nesenajā "Godīgas šķiršanās" raidījumā Agate negaidīti atzina, ka sākumā viņai patikusi Prilučnija agresivitāte. Mucenieces viešņa bija aktrise un balerīna Anastasija Meskova. Intervijas laikā viņa atzina, ka sākumā viņai paticis, ka viņas bijušais vīrs Aleksandrs ir "nedaudz kauslis". Un tikai laika gaitā viņa sapratusi, ka tas var būt bīstami.

Agate atzina, ka ļoti labi saprot savu sarunu biedreni, jo sākumā viņu pat iekvēlināja bijušā vīra agresīvais uzvedības stils.

"Man ļoti patika tas, ka viņš ir agresīvs pret cilvēkiem, bet, kad tas pagriezās manā virzienā, es zaudēju prātu!" sacīja Agate.

Muceniece sacīja, ka šobrīd pirmo reizi kopš šķiršanās viņa jūtas patiesi laimīga. Viņa koncentrējas uz savu karjeru, mājām un bērniem, kā arī beidzot atrod laiku sev.

"Tagad, starp citu, es beidzot sāku justies laimīga. Es katru rītu pamostos, baudu sauli, mākoņus, dabu. Es priecājos par dzīvi. Es dzīvoju savā dzīvoklī un jūtos ļoti ērti, labi un mierīgi. Tagad esmu ceļā uz sevis atklāšanu. Es ieklausos sevī, tas ir ļoti svarīgi," sacīja Agate.

Aktrise atzina, ka vairs nesteigsies precēties, jo baidās atkal tikt apmānīta.

"Es negribu būt sieva. To mirkli, kad aizeju gulēt, bet viņš sāk ar kādu citu sarakstīties," sacīja aktrise, tādējādi apstiprinot, ka viņas laulība izjuka arī Prilučnija neuzticības dēļ.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu