Vīrietis ASV netīšām atrod savu pirms 17 gadiem nozagto auto (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tomijs Kuks ar savu auto.
Tomijs Kuks ar savu auto. Foto: WILQ-FM/Facebook

Kāds vīrietis Virdžīnijas štatā ASV nejauši atradis viņam pirms 17 gadiem nozagto 1969. gada automašīnu Chevrolet Camaro - Hugger Orange, vēsta portāls "UPI".

Tomijs Kuks stāstījis, ka viņa oranžais "Camaro" tika nozagts no autoservisa 2003. gadā. Vīrietis paziņoja par nolaupīšanu policijā un regulāri atjauninājis izmeklēšanas statusu, lai patruļas likumsargi neapstādinātu mašīnas meklēšani.

"Es zināju, ka pienāks diena, kad es atgriezīšu automašīnu," uzsvēris amerikānis.

Šogad kāds draugs lūdzis Kuku palīdzēt viņam iegādāties 1968. gada "Chevrolet Camaro". Kad draugi ieradās autocentrā, Kuka uzmanību piesaistījis kāds 1969. gada "Chevrolet Camaro". Pārdevējs paskaidrojis, ka automašīna sākotnēji bija oranža, taču tā ir tikusi pārkrāsota zaļā krāsā.

Kuks pārbaudījis transportlīdzekļa identifikācijas numuru uz paneļa un kļuvis aizdomu pilns. Tad vīrietis pārbaudījis automašīnas unikālo sērijas numuru zem pārsega un konstatējis, ka ir atradis sen zaudēto spēkratu.

Amerikānis sazinājies ar policiju un atguvis savu automašīnu.

Kuka medijiem atklājis, ka kopš zādzības automašīna ir vairākkārt uzlabota un atjaunināta - nu  automašīnai ir jaudīgāks motors. 17 gados "Chevrolet Camaro" ir mainījis četrus īpašniekus.

"Cilvēki tajā ieguldīja naudu," uzsvēris Kuks. "Mašīna tagad ir labākā stāvoklī nekā dienā, kad to nolaupīja. Tiesa, tagad tā ir neglīti zaļā krāsā."

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu