Vīrietis ASV uzlauž bijušā priekšnieka mājas durvis neapstiprināta "draudzības uzaicinājuma" dēļ

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Glen Carrie/Unsplash

Lai arī nav patīkami saņemt atteikumu vai grūti traktējamu atbildes trūkumu uz uzaicinājumu sociālajos tīklos, kāds vīrietis ASV virtuālās saiknes dēļ ir gājis soli par tālu - viņš draudējis un izgāzis mājas durvis bijušajam priekšniekam, kurš nav apstiprinājis viņa "draudzību", vēsta portāls "Williston Herald".

Ziemeļdakotas iedzīvotājs Kalebs Burčiks 24. decembrī savam bijušajam priekšniekam ir sācis sūtīt draudzības piedāvājumus sociālajā tīklā "Facebook". Nesaņemot atbildi, 29 gadus vecais vīrietis ir sācis draudēt bijušajam darba devējam.

Acīmredzot nevēlēšanās apstiprināt "draudzību" Burčiku ir dziļi aizvainojusi, jo pēc pāris stundām vīrietis ir sācis savam bijušajam priekšniekam sūtīt ziņas ar nāves draudiem.

Virtuālais terors ir turpinājies vēl divas dienas, līdz, visbeidzot, Kalebs ir ieradies sava bijušā darba devēja mājvietā un izsitis durvis, uz ko apdraudētais vīrietis ir reaģējis, izsaucot policiju.

Kalebam Burčikam nu ir izvirzītas apsūdzības par vardarbīgu ielaušanos svešā privātīpašumā un draudu izteikšanu - plašākas detaļas pašlaik nav zināmas. Pirmās tiesas sēdes šajā lietā tiek plānotas janvāra beigās.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu