Kad tiešsaistes darbs atslābina mazliet par daudz. Beļģijā pilsētas mērs Jaungada intervijā pieķerts bez biksēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Antverpenes mērs Barts de Vevers.
Antverpenes mērs Barts de Vevers. Foto: @bartdewever1/Instagram

Strādājot no mājām, daudzi no mums ir pieraduši strādāt maksimāli ērti - ja ir paredzēts kāds videozvans, daudzi parūpējas tikai par to apģērbu, kas būs redzams kadrā. Beļģijas pilsētas Antverpenes mērs Barts de Vēvers ir sniedzis Jaungada interviju, kad spoguļa atspulgs ir atklājis, ka valstsvīrs tērpies vien svinīgā kreklā un apakšbiksēs, vēsta portāls "Politico".

Barts de Vevers tiešaridē ir sniedzis interviju vietējam medijam "Radio 2", cerot, ka viņa apģērba apakšdaļa neiekļūs kadrā - videokamera bijusi noregulēta tā, ka var redzēt tikai mēra augšējo daļu. Tiesa, politiķis nebija pārdomājis visu, kas ir redzams kadrā - istabas dibenplānā atradies spogulis, kurā atspīdējušas mēra kailās kājas.

"Jums ir ļoti jauks krekls, ticu, ka izvēlējāties to tieši sarunai ar mums! Taču man ir jautājums - vai tiešām šim kreklam komplektā nāk tikai apakšbikses?," vaicājis raidījuma vadītājs Kims Debri.

Politiķis atzinis, ka jūtas visai apkaunots un ir aizmirsis to, ka sēž pie spoguļa. Barts atzīmējis, ka 2021. gads ir sācies ar nepatīkamu brīdi, kuru viņš atcerēsies vēl ilgi.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu