Rekordu gūst ģimene, kuras brāļu un māsu kopsummas vecums pārsniedz tūkstošgadi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
D'Krūzu ģimene.
D'Krūzu ģimene. Foto: Guiness World Records

Ja kādai saimei uz šīs pasaules var piešķirt vissenākās dižģimenes statusu, tā noteikti būtu D'Krūzu ģimene - tās brāļi un māsas kopā ir nodzīvojuši vairāk nekā pusi no laika kopš Kristus dzimšanas, vēsta portāls "People".

12 brāļi un māsas ir ieguvuši Ginesa rekordu par lielāko kombinēto vecumu vienu vecāku bērniem. D'Krūzu ģimenes brāļi un māsas ir Dorīna (97), Patriks (95), Ženevieiva (93), Džoisa (91), Ronijs (90), Berils (88), Džo (86), Frančeska (84), Altea (82), Terēze (80), Rozmarija (77) un Jūdžīnija (75). Brāļu un māsu kopējais vecums ir 1042 gadi.

Ģimenes vecākā meita, Dorīna, ir dzimusi 1923. gadā, savukārt jaunākā meita, Jūdžīnija, ir nākusi pasaulē 1945. gadā. Visi bērni ir dzimuši Pakistānā, Maikla un Sesīlijas D'Krūzu ģimenē. Nu saimes locekļi gan dzīvo dažādās pasaules malās - ASV, Kanādā un Šveicē.

Lai arī ģimene nedzīvo vienā ģeogrāfiskā lokācijā, viņi medijiem ir izteikušies, ka uztur ļoti ciešas saiknes un uzskata rekorda iegūšanu par vienu no savas dzīves lielākajiem sasniegumiem.

Džoisa D'Krūza "CTV News" izteikusies, ka parasti visa ģimene cenšas sanākt kopā vismaz trīs reizes gadā. Šogad šīs tikšanās gan ir aizvietojusi saziņa "Zoom" videozvanu platformā.

Saimes jaunākā pārstāve, Jūdžīnija, izdevumam "The London Free Press" teikusi, ka "nemaz nedomāju, ka eksistē šāda veida rekords. Lai nu kā, tas ir ļoti aizraujoši un esmu pateicīga, ka visi mani brāļi un māsas joprojām ir ar mums".

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu