Divi vīrieši Jelgavā ielaužas dzīvoklī, pieprasa tā saimniecei naudu un zeltlietas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zaglis. Ilustratīvs foto.
Zaglis. Ilustratīvs foto. Foto: Lucky Business/SHutterstock.com

Tiesa apcietinājusi divus vīriešus par dzīvokļa saimnieces aplaupīšanu Jelgavā, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Aizvadītā gada nogalē divi vīrieši noziedzīga nodarījuma realizēšanas nolūkā iegāja kādā no dzīvokļiem Jelgavā, uzbruka dzīvokļa saimniecei un nodarīja viņai miesas bojājumus. Sadarbībā ar Jelgavas pilsētas pašvaldības policijas darbiniekiem abi vīrieši tika aizturēti, un kriminālprocesā viņiem ir piemērots drošības līdzeklis - apcietinājums.

2020. gada 18. decembra vēlā vakarā kādā no Jelgavas pilsētas dzīvokļiem neaicināti iegāja dzīvokļa saimniecei nepazīstami vīrieši, kuri pieprasīja naudu un zeltlietas, pārmeklēja mājokli, kā arī pielietoja fizisku spēku pret 1952. gadā dzimušo sievieti. Dzīvokļa saimnieces kliedzienus sadzirdēja kaimiņi, kuri nekavējoties izsauca policiju.

Notikuma vietā ieradās policija un abas noziedzīgajā nodarījumā iesaistītās personas aizturēja. Cietušo dzīvokļa saimnieci mediķi nogādāja ārstniecības iestādē, kur viņai konstatētas galvas traumas.

Policijā sākts kriminālprocess par laupīšanu, ja tā izdarīta, iekļūstot dzīvoklī. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz astoņiem gadiem.

1988. un 1989. gadā dzimušie vīrieši agrāk ir bijuši vairākas reizes tiesāti. Kriminālprocesā viņiem ir piemērots bargākais drošības līdzeklis - apcietinājums.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu