Ļera Kudrjavceva pirms plānotā ceļojuma uz Dubaiju nejauši uzzina, ka ir Covid-19 pozitīva (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas TV raidījumu vadītāja Ļera Kudrjavceva pirms atvaļinājuma uztaisīja Covid-19 testu, kas izrādījās pozitīvs. 

TV dīva par savu inficēšanos uzzināja nejauši. Viņai kopā ar vīru, hokejistu Igoru Makarovu bija jādodas atpūtā uz Dubaiju, tādēļ pirms lidojuma viņai bija jāveic obligātais Covid-19 tests. Kad pienāca rezultāts, Kudrjavcevai nācās atcelt ceļojumu un izolēties Maskavas dzīvoklī. 

49 gadus vecā Kudrjavceva atzina, ka viņu ļoti uztrauc tuvinieku veselība. Jauno gadu viņa svinēja kopā ar vīru, tēvu, kurš jau ir gados, meitu un viņas auklīti. Pēc Jaungada svinībām saslimusi viņas meita Maša, meitenītei parādījusies temperatūra. Pēc tam slikti sākusi justies arī Kudrjavceva, taču norakstījusi slikto pašsajūtu uz parastu saaukstēšanos. 

Tomēr tagad, kad viņai konstatēts Covid-19, viņa baidās, ka varētu būt inficējusi citus savus tuviniekus. 

"Esmu šokā, jo man mājās ir aukle, tētis, es nespēju beigt šausmināties. Ko man darīt? Tagad esmu aizbraukusi uz Maskavas dzīvokli, divas dienas jau pavadu šeit. Es nevaru doties uz mājām, jo man tur ir cilvēki, kurus nevēlos inficēt," rakstīja TV dīva. 

Viņa pastāstīja, ka no simptomiem viņai ir pastāvīgi sāpoša galva. Covid-19 testu veica arī citi viņas radinieki, tomēr infekcija tika konstatēta tikai viņai. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu