Hjū Hefnera gados jaunā atraitne atklāj, ka gandrīz nomirusi plastiskās operācijas dēļ

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Hjū Hefners un Kristāla Hefnere.
Hjū Hefners un Kristāla Hefnere. Foto: SIPA/Scanpix

Modele un "Playboy" dibinātāja Hjū Hefnera gados jaunā atraitne Kristāla Hefnere atklāj, kā viņa gandrīz zaudēja dzīvību plastiskās ķirurģijas dēļ. 

Kristāla atklāja, ka pagājušajā gadā gandrīz nomira, kad viņai tika veikta tauku pārneses operācija.

"Man 16. oktobrī bija tauku pārneses operācija. Es zaudēju pusi asiņu ķermenī un nonācu slimnīcā, kur vajadzēja veikt asins pārliešanu. Kopš tā laika es lēnām atgūstu savu veselību un tagad beidzot jūtos labi," pie atlabšanas fotogrāfijām vietnē "Instagram" rakstīja Kristāla.

Tauku pārneses procedūra ietver tauku noņemšanu no vienas ķermeņa vietas un pārnešanu uz citu, tauku šūnas bieži injicē sievietes krūtīs, lai palielinātu to izmēru vai mainītu formu. ⁣

"Es aizstāvu dabiskumu, jo 2016. gadā es smagi saslimu un man izņēma krūšu implantus un visu pārējo toksisko organismā. Man vajadzēja mācīties no kļūdām, bet es domāju, ka Visums jums sūta vienu un to pašu pārbaudījumu, līdz jūs no tā ko iegūstat," rakstīja Hefnere. 

2016. gadā Kristālai izņēma krūšu implantus, jo tie viņas ķermeni lēnām saindēja un izraisīja novājināšanos, kas ietvēra pārtikas produktu un dzērienu nepanesamību, neizskaidrojamas muguras sāpes, pastāvīgas sāpes kaklā un plecos, kognitīvo disfunkciju (atmiņas zudumu), nogurumu, dedzinošas sāpes urīnpūslī, vāju imunitāti, atkārtotas infekcijas un problēmas ar vairogdziedzeri un nierēm.

"Maniem implantiem vajadzēja astoņus gadus, lai mani novestu līdz tādam stāvoklim, tāpēc es zinu, ka būs vajadzīgs laiks, lai justos labāk. Daudzām manām draudzenēm ir implanti. Es uztraucos par viņu veselību un ceru, ka viņas nepiedzīvos to, ko piedzīvoju es," sacīja Hefnere.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu