Armands Tripāns par aiziešanu no Latvijas Televīzijas: Manas prasības un raksturu vairs nespēja pieņemt darba čaļi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: facebook.com/armands.tripans

TV personība un sporta entuziasts Armands Tripāns 2019. gada 16. aprīlī paziņoja, ka aiziet no darba Latvijas Televīzijā, kurā darbojies ilgu laiku. Nu viņš izdevumam "Una" paskaidroja, kādēļ pieņēmis šādu lēmumu. 

"Paldies, LTV, par 14 izciliem gadiem! Es dodos tālāk. Bija labi un ļoti labi! Te iemācījos stāstīt un radīt to, kam es ticu un redzu vērtību. Iesāktais nebeidzas - drīzumā joprojām "Zemes stāsti", "Hokeja laukums" un citi manas komandas jaunie projekti būs TV ekrānos," tolaik rakstīja Tripāns.

Vaicāts, kādēļ aizgāja no Latvijas Televīzijas, TV personība skaidroja: 

"Esmu ārkārtīgi paškritisks pret savu darbu vispirms un attiecīgi — arī pret jebkuru citu profesionālu darbu Latvijas Televīzijā. Biju uzstādījis augstu latiņu un savā ziņā dedzināju sevi, un manas prasības bija nekoleģiālas pret citiem sporta redakcijā. Nu, kāpēc tu nepaliec līdz nakts melnumam darbā? Kāpēc uztaisi sūdu, un kāpēc mēs sēžam sapulcē un nepasakām, ka tas ir sūds? Bet ir viens Tripāns, kurš to pasaka. Jā, iespējams, ir apnikums, laika trūkums, zems atalgojums... Bet man krājās kauns par kopējo darbu. Sistēmu nevar mainīt viens, ir jābūt komandai, vēlmei degt par ideju, darbu. [..]

Tā mūsu ceļi šķīrās. Klusi un bez aizvainojuma. Jāsaka godīgi — manas prasības, raksturu un tiešumu vairs nespēja pieņemt arī mani darba čaļi." 

Kā skaidroja Tripāns, viņa kolēģiem sācis šķist, ka Tripāns kļuvis lecīgs un iedomīgs, tomēr viņš pats uzskata, ka ir vienkārši godīgs. 

Tagad Tripāns kanālā 360TV vada savu autorraidījumu "Rezervēts". 

Pilnu interviju lasiet žurnāla "Una" jaunākajā numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu