Rīgā atpūtusies Krievijas operzvaigzne Anna Ņetrebko. Fani neizpratnē, kādēļ neievēroja pašizolāciju (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Decembra beigās Krievijas operzvaigzne Anna Ņetrebko, kura dzīvo Austrijā, sociālajos tīklos parādīja, ka viesojusies Rīgā. Tiesa, daudziem faniem radās jautājums, vai viņai, ielidojot Latvijā no Austrijas, nevajag ievērot pašizolāciju.

Operdziedātāja parādīja, ka Rīgā ieradusies ar vīru un dēlu, publiskojot daudzus kadrus no tukšās Latvijas galvaspilsētas.

"Šeit viss ir slēgts, tāpat kā Vīnē. Cenšamies abstrahēties no realitātes un izbaudīt skaisto vecpilsētu," pie kāda no ierakstiem vēstīja Ņetrebko. 

Lai gan kafejnīcu atmosfēru baudīšana izpalika, zvaigzne rādīja, ka bauda delikateses no Vecrīgas konditorejas.

Kāds mākslinieces sekotājs pajautāja, kā šai pandēmijas laikā ir ar lidojumiem no Vīnes uz Rīgu, uz ko atbildēja arī Ņetrebko: 

"Var nokļūt bez problēmām! Negatīvs Covid-19 tests un uz priekšu. Nekāda karantīna iebraucot (bet tas varētu tagad būt mainījies)," rakstīja zvaigzne. 

Tomēr SPKC publiskotā informācija gan tobrīd liecināja, ka, atceļojot no Austrijas, jāievēro 10 dienu pašizolācija. To viņai centās paskaidrot arī vairāki sekotāji, rakstot, ka pašizolāciju mūziķei vajadzēja ievērot gan.

Uz to mūziķe atbildēja, ka  koronavīrusu jau ir pārslimojusi, veiksmīgi tiekot galā ar pneimoniju.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu