"Šī ir traka situācija." NBA superzvaigzne Hārdens pavisam atklāti paziņo par vēlmi pamest Hjūstonu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džeimss Hārdens
Džeimss Hārdens Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Džeimss Hārdens sarunā ar medijiem visai atklāti licis noprast, ka maiņas darījums ir neizbēgams.

Starpsezonā Hārdens atklāti kluba vadībai norādīja, ka vēlas, lai viņu aizmaina uz kādu citu komandu, kas būtu spējīga iesaistīties cīņā par čempiona titulu.

Pēc pēdējās "Rockets" spēles, kurā Hjūstonas vienība ar 100:117 atzina čempiones Losandželosas "Lakers" pārākumu, Hārdens pauda, ka viņa situācija komandā vairs nav glābjama. 

Ierasts, ka basketbolisti par nodomiem pamest konkrēto klubu izsakās aizkulisēs vai arī runā "starp rindām", bet Hārdens šoreiz bija pavisam tiešs.

"Mums vienkārši nav pietiekami laba komanda," pēcspēles preses konferencē sacīja Hārdens. "Ir problēmas ar ķīmiju un talantu. Pēdējos mačos tas ir kļuvis acīmredzams. Es mīlu šo pilsētu. Darīju visu, ko varēju. Es gribu teikt, ka šī ir traka situācija. Es nedomāju, ka to ir iespējams labot. Paldies."

Pēc iepriekšējās sezonas "Rockets" klubu skāra visai būtiskas pārmaiņas, jo nepilnas 48 stundas pēc Hjūstonas komandas izstāšanās no izslēgšanas spēlēm no darba tika atstādināts galvenais treneris Maiks D'Antoni, kurš vēlāk kļuva par Rodiona Kuruca pārstāvētās Bruklinas "Nets" treneri, asistējot Stīvam Nešam.

Tāpat basketbola operāciju prezidenta amatu pameta ilggadējais "Rockets" "arhitekts" Derils Morijs, kurš pavisam drīz šo pašu vakanci aizpildīja Filadelfijas "76ers" rindās. 

Tāpat Hjūstonu pameta vēl vairāki cilvēki, kuri ilgāku laiku strādāja kluba vadībā. 

Hārdens šosezon vidēji mačā guvis 24,8 punktus, savācis 5,1 atlēkušo bumbu zem groziem un veicis 10,4 rezultatīvas piespēles. 

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu