Kas laukumā, tas uz mēles Fāzela cirks jeb neskaidrība ap hokeja PČ, latviešu "ziemeļamerikāņi" un novēlējumi Latvijas sportam 2021. gadā

Podkāsta epizode #13
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Portāla "Apollo" podkāsta "Kas laukumā, tas uz mēles" šā gada pirmajā epizodē aprunājāmies par latviešu gaitām Ziemeļamerikā, gaidāmā hokeja pasaules čempionāta "kaislībām" un ne tikai.

Podkāsta ievadā pārrunājām Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) prezidenta Renē Fāzela neseno vizīti Baltkrievijā, lai tiktos ar valsts vadītāju Aleksandru Lukašenko - ko tā nozīmē Latvijas rīkotajai grupai, kā arī pasaules čempionātam kopumā.

Šobrīd pavisam noteikti nevar izslēgt iespēju, ka Latvijā pasaules čempionāts var arī nenotikt. Patiesībā, ir arī vieta diskusijai par čempionāta norisi kā tādu, ko arī darījām sarunas turpinājumā.

Pēc pārdomām par 2021. gada hokeja čempionātu pievērsāmies Latvijas hokejistiem Ziemeļamerikā un tam, ko sagaidīt no mūsu puišiem, sākoties jaunajai Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonai.

Tāpat pārrunājām arī līdz šim redzēto no latviešu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājiem, kā arī apspriedām, ko varēsim redzēt no Kristapa Porziņģa pēc tam, kad viņš būs aizvadījis savu ilgi gaidīto sezonas debiju.

Nobeigumā, iesākoties jaunajam gadam, nācām klajā ar saviem novēlējumiem Latvijas sportam notikumiem potenciāli bagātajā 2021. gadā.

Audio: "Kas laukumā, tas uz mēles" epizode #13

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu