Kuruca jaunajā komandā ēra bez Hārdena sākas ar uzvaru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Hjūstonas "Rockets" basketbolisti
Hjūstonas "Rockets" basketbolisti Foto: AP/ Scanpix

Latviešu basketbolista Rodiona Kuruca jaunā komanda Hjūstonas "Rockets" aizvadītajā naktī izcīnīja uzvaru pār Sanantonio "Spurs".

"Rockets" izbraukumā ar rezultātu 109:105 (30:27, 18:18, 27:34, 34:26) pārspēja Sanantonio "Spurs", izcīnot ceturto uzvaru 10 spēlēs, bet pretinieki piedzīvoja sesto zaudējumu 12 mačos.

Uzvarētāju sastāvā Kristians Vuds guva 27 punktus un izcīnīja 15 atlēkušās bumbas. 23 punktus guva Sterlings Brauns, bet Džašons Teits pievienoja 13 punktus un 10 rezultatīvas piespēles.

Traumu dēļ "Rockets" vienībai nevarēja palīdzēt Džons Vols un Ēriks Gordons.

"Spurs" rindās ar 29 punktiem rezultatīvākais bija Keldons Džonsons, bet 16 pievienoja Lonijs Vokers IV.

"Rockets" patlaban ir trīs spēļu izbraukuma tūrē - 17. janvārī paredzēta vēl viena tikšanās ar "Spurs", bet aiznākamajā dienā jāspēkojas ar Čikāgas "Bulls".

Jau vēstīts, ka sezonas vērienīgākajā maiņas darījumā, kurā iesaistījās četras komandas, Kurucs no Bruklinas "Nets" nonāca "Rockets" rīcībā.

Parasti paiet vismaz pāris dienas, kamēr spēlētājs pārceļas no viena kluba uz citu komandu. Darījums notika trešdien, tāpēc Kurucs vēl nav pievienojies komandai.

Nākamā mājas spēle Hjūstonai paredzēta 21. janvārī pret Fīniksas "Suns".

"Rockets" ar uzvaru un zaudējumu bilanci 4-6 patlaban ieņem pirmspēdējo 14. vietu Rietumu konferences kopvērtējumā, tikmēr "Spurs" (6-6) atrodas 9. pozīcijā. 

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu