Četri Latvijas hokejisti atzīmējas ar rezultatīvām piespēlēm Čehijas čempionāta spēlēs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uvis Balinskis (pa kreisi)
Uvis Balinskis (pa kreisi) Foto: www.hcverva.cz

Latvijas hokejisti Guntis Galviņš, Uvis Balinskis, Oskars Cibuļskis un Māris Bičevskis svētdien atzīmējās ar rezultatīvām piespēlēm Čehijas ekstralīgas spēlēs.

Aizsarga Galviņa pārstāvētā Ostravas "Vītkovice Ridera" savā laukumā ar rezultātu 3:0 (0:0, 1:0, 2:0) uzvarēja Zlīnas "PSG Berani".

Galviņš laukumā pavadītajās 18 minūtēs un 39 sekundēs pielietoja vienu spēka paņēmienu un cīņu noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Tikmēr aizsargu Balinska un Cibuļska pārstāvētā Litvīnovas "Verva" viesos ar 3:2 (2:1, 1:0, 0:1) uzveica "Mlada Boleslav" ar uzbrucēju Bičevski sastāvā.

Cibuļskis 19 minūtēs un 16 sekundēs vienreiz meta pa vārtiem, pielietoja trīs spēka paņēmienus un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +2, kamēr Balinskis 18 minūtēs un 36 sekundēs iekrāja komandā labāko lietderību (+3). Bičevskis uz ledus pabija deviņas minūtes un 31 sekundi, uzvarēja piecos no 11 iemetieniem un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Savukārt zaudējumu cieta aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Brno "Kometa", kas mājās ar 1:2 (0:1, 1:1, 0:0) atzina Hradeckrālovas "Mountfield" pārākumu.

Freibergs spēlēja 17 minūtes un 20 sekundes, kuru laikā izpildīja vienu metienu pa vārtiem, tika pie divām soda minūtēm un negatīva lietderības koeficienta -1.

No latviešu pārstāvētajām komandām visaugstāk turnīra tabulā ir "Mlada Boleslav", kas ar 62 punktiem 33 spēlēs ieņem trešo vietu. "Kometa" vienība ar 46 punktiem 32 spēlēs ieņem devīto pozīciju, "Vītkovice Ridera" ar 40 punktiem 32 dueļos ir desmitajā pozīcijā, bet "Verva" ar 38 punktiem 32 mačā atrodas 11.vietā.

Čehijas ekstralīgā šosezon spēlē 14 komandas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu