VIDEO ⟩ Bijušais UFC čempions uzvar ar vienu no visu laiku brutālākajiem un dominējošākajiem piecu raundu sniegumiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Makss Holovejs
Makss Holovejs Foto: AP/ Scanpix

Aizvadītajā nedēļas nogalē ar cīņu sporta meistarklases cienīgu sniegumu izcēlās bijušais UFC čempions Makss Holovejs.

"UFC on ABC 1" cīņu šova galvenajā duelī tikās bijušais 65,8 kilogramu svara kategorijas čempions Makss Holovejs un Kelvins Katars. Šajā cīņā ar dominējošu pārsvaru uzvaru izcīnīja havajietis Holovejs.

Visu piecu raundu garumā cīņa ne reizi nenonāca parterī. Ņemot vērā, ka abu cīkstoņu stili bāzējas ap boksa elementiem, viņi abi labprāt pieņēma cīņas norisi stājā. Šādos apstākļos gan ievērojami labāks bija Holovejs, kuram pārliecinošu uzvaru atdeva visi trīs tiesneši (50:43, 50:43, 50:42). 

Raunds ar rezultātu 10:8 tiek novērtēts gadījumos, kad viens no cīkstoņiem ir ievērojami dominējošāks par otru. Viens no tiesnešiem par labu Holovejam šādi novērtēja trīs no pieciem raundiem...

Video: Holoveja un Katara cīņas spilgtākie momenti

Iespējams, ka cīņu bija jāpārtrauc jau ceturtajā raundā, kad Holovejs pretinieku piespieda pie okragona sienas un izdarīja sitienu "krusu", tomēr dueļa arbitrs Herbs Dīns nolēma to turpināt. 

Piektā raunda otrajā pusē Holovejs par savu uzvaru bija tik pārliecināts, ka pagriezās pret komentētāju soliņu un uzrunāja savu draugu Danielu Kormjē, sakot: "Es esmu labākais bokseris UFC! Es esmu labākais bokseris UFC!"

Čempions 65,8 kilogramu svara kategorijā ir Aleksandrs Volkanovskis, kuram Holovejs ir zaudējis divās cīņās pēc kārtas. Visticamāk, nākamais par jostu pret Volkanovski cīnīsies Braiens Ortega. Bet ir skaidrs, ka ar šādu performanci sarunā par vēl vienu iespēju tikt pie čempiona jostas ir jābūt arī Holovejam.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu