Dženifera Lopesa nobloķē fanu, kurš apsūdz aktrisi botoksa izmantošanā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dženifera Lopesa
Dženifera Lopesa Foto: Reuters/ScanPix

51 gadu vecā superzvaigzne Dženifera Lopesa daudzkārt ir noliegusi, ka būtu likusies zem naža asmens vai injicējusi botoksu. Arī šoreiz Lopesai nācās bloķēt kādu "Instagram" komentētāju, kurš apsūdzēja sievieti neīstajā skaistumā.

"Es tikai gribētu pieminēt, ka jūsu uzacis un piere nemaz nekustas, kad jūs runājat, jums noteikti ir botokss, un visticamāk labi daudz. Tas jau nav nekas slikts," rakstīja Lopesas apsūdzētājs. 

"Tā ir tikai mana seja! 500 miljono reizi - es nekad neesmu izmantojusi botoksu, nekādas injekcijas vai operācijas," atbildi sniedza Lopesa. 

Lopesa nesen atklāja, ka bijušais draugs mudināja viņu izmēģināt botoksu, kad viņai bija tikai 23 gadi. "Man vienalga nepatika adatas, bet puisim patika. Es iedomājos, kas būtu noticis ar mani, ja es būtu izmēģinājusi botoksu 23 gadu vecumā, kā es izskatītos šobrīd. Mana seja šodien būtu pavisam citādāka," sacīja Lopesa.

Tā vietā, lai pievērstos botoksa procedūrai, Lopesa izmanto olīveļļu un sauļošanās līdzekļus kā divus palīglīdzekļus savam nenovecojušajam skaistumam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu