Dziedātāja Mailīna Klāsa atklāti par to, kā tiešraides laikā piedzīvojusi spontāno abortu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mailīna Klāsa
Mailīna Klāsa Foto: AP Scanpix

Slavenā britu dziedātāja Mailīna Klāsa (42) atklāti pastāstīja par spontāno abortu, kuru piedzīvojusi radio tiešraides laikā. 

"Es biju tiešajā ēterā. Es aizgāju uz tualeti, kamēr skanēja mūzika, un visur bija asinis. Es nezināju, ko darīt," intervijā atklāja Klāsa. 

Lai nomierinātos, viņa piezvanīja draudzenei un pastāstīja par notikušo. Pēc tam sieviete centās atgūties, lai turpinātu vadīt raidījumu.  

"Viņa teica: "Viss būs labi, ieelpo dziļi, mierīgi." Viņa mani izglāba. Es izgāju ārā no tualetes, raudāju un atgriezos, dziļi ieelpoju un runāju," piedzīvotajā dalījās Klāsa.

Šis spontānais aborts nav pirmais dziedātājas dzīvē. Pagājušā gada oktobrī viņa atklāja, ka pārdzīvojusi kopumā četrus bērna zaudējumus.

42 gadus vecajai Klāsai ir trīs bērni - divas meitas un dēls. Pati dziedātāja sevi dēvē par septiņu bērnu māti un piebilst, ka četras no tām ir "mazas zvaigznes debesīs". 

Pirmo reizi Klāsa piedzīvoja spontāno abortu, kad bija atvaļinājumā. "Es pamodos asiņojot. Piezvanīju savam ārstam, un viņš teica: "Es zinu, kur jūs varat doties." Man veica ultrasonogrāfiju un es pirmo reizi ieraudzīju bērna sejiņu, tad telpā iestājās klusums. Tas bija vismokošākais klusums manā dzīvē," pieredzē dalījās Klāsa.

Otro reizi bērns nomiris Klāsas miesās. "Es biju tik laimīga. Vēders kļuva lielāks, un es domāju: "Nu, tad viss ir kārtībā." Bērns bija nomiris, bet mans ķermenis to nezināja," atklāja Klāsa.

Trešā reize notika, strādājot radiostacijā un ceturtā, kamēr Klāsa atradās tualetē. Viņa nolēma dalīties šajā bēdīgajā pieredzē, lai palīdzētu citām sievietēm. 

.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu