Video Vīrietim ASV nākas ar knaiblēm no krūtsgala atraut haizivi (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Wai Siew/Unsplash

Pavisam nepatīkama saskaršanās ar haizivi atgadījusies kādam okeāna fotogrāfam Floridas štatā ASV - plēsīgā zivs iekodusies vīrieša krūtsgalā un viņam nācies to "atkabināt" ar knaibļu palīdzību, vēsta portāls "The Sun".

Fotogrāfs esot peldējis pa piekrasti ar brillēm un pleznām, un fotografējis reģionam raksturīgo zemūdens faunu, tostarp, haizivis. Negaidīti vīrietim krūtsgalā ir ieķērusies maza izmēra haizivs, turklāt pītīgi atteikusies atlaist jūtīgo ķermeņa daļu.

Zemūdens fotogrāfijas cienītājs izskrējis krastā un, saprotot, ka pats nespēs tikt vaļā no nevēlamā "mazuļa" ar asajiem zobiem, devies uz tuvējo veikalu, lai lūgtu palīdzību.

Kāds aculiecinieks ir nofotografējis negaidītā uzbrukuma upuri un pēc tam piedāvājis ar knaibļu palīdzībi atraisīt haizivs žokļus. Vīriešu aktivitātes piesaistījušas arī garāmgājēju uzmanību.

Pēc vairākiem mēģinājumiem vīriešiem visbeidzot ir izdevies noņemt haizivi no peldētāja. Plēsonīgā zivis izdzīvoja un tika atgriezta ūdenī, savukārt viņas sakostais upuris ticis pie brūcēm, taču nav ieguvis nozīmīgus miesas bojājumus.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu