Astoņgadīgs zēns Lielbritānijā "nomakšķerē" granātu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Jed Owen/Unsplash

Astoņus gadus vecs zēns no Ševingtonas ciemata Lielbritānijā ar ģimeni ir devies magnētiskās "zvejas" izbraucienā un "nomakšķerējis" visai bīstamu lomu - rokas granātu, vēsta portāls "Daily Star".

Pirmdienas, 18. janvāra, rītā astoņus gadus vecais Tailers Bols kopā ar māti Šarloti un 12 gadus veco brāli Liamu devušies uz Duglas upi magnētiskās makšķerēšanas nolūkos.

Pēc neilgas upes gultnes pārbaudīšanas Tailers ar magnēta palīdzību no upes izvilcis granātu - veiksmīgā kārtā zēna māte ir ātri atpazinusi šo objektu un izsaukusi policiju, kas norobežojusi teritoriju ap sprādzienbīstamo objektu. Pēc brīža notikuma vietā ieradušies sapieri, kuri ir granātu ir savākuši.

"Sākumā mēs nesapratām, kas tas ir, tāpēc es šo atradumu paņēmu rokās. Pēc objekta formas sapratu, ka tā ir granāta. Mēs izsaucām policiju, kas ieradās notikuma vietā un izsauca sapierus," stāstījusi Šarlote Bola.

Sieviete uzsvērusi, ka jūtas satriekta par notikušo, savukārt astoņus gadus vecais Tailers medijiem izteicies, ka nav jutis īpašas bailes un nevar sagaidīt, kad par notikušo varēs pastāstīt saviem draugiem.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu