Morgenšterns vēlas pārstāvēt Krieviju 2021. gada "Eirovīzijā" (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Krievijas skandalozais reperis Morgenšterns vietnē "Instagram" paziņoja, ka ir gatavs pārstāvēt Krieviju 2021. gada "Eirovīzijas dziesmu konkursā".

Reperis Timati steidza atbalstīt Morgenšterna ieceri - viņš rakstīja, ka māksliniekam ir viss, lai uzvarētu. "Es atbalstu Morgenšterna kandidatūru Eirovīzijai! Tu vari uzvarēt, un, pats galvenais, tev jau ir viss: gan izskats, gan gatavs hits.

Es ierosinu atbalstīt petīciju un uzsākt jaunu balsošanu!" rakstīja Timati.

Iepriekš mūziķa kandidatūru atbalstīja producents Džozefs Prigožins. Viņš mudināja sūtīt Morgenšternu uz Eirovīziju, jo, pēc viņa teiktā, konkursa atcelšana 2020. gadā neattaisno faktu, ka Krievijas grupa "Little Big" 2021. gadā pārstāvēs Krieviju.

"Ir sajūta, ka mēs turamies pie vienas grupas. It kā mums vairs nebūtu izpildītāju," sacīja Prigožins.

Pagājušajā gadā Eirovīzijas dziesmu konkurss pirmo reizi vēsturē tika atcelts Covid-19 pandēmijas dēļ. Bija paredzēts, ka populārajai grupai "Little Big" jādodas no Krievijas uz Nīderlandi ar dziesmu "Uno". Vēlāk grupas dalībnieki apstiprināja, ka ir iecerējuši pārstāvēt Krieviju konkursā arī 2021. gadā.

Gadījumā, ja grupa šogad piedalīsies konkursā, tai būs vēlreiz jāiziet visas kvalifikācijas kārtas, kā arī jānāk klajā ar vairākām jaunām dziesmām.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu