Ļera Kudrjavceva pēc neveiksmīga kritiena pārvietojas ratiņkrēslā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas TV personība Ļera Kudrjavceva pēc neveiksmīga kritiena nonākusi slimnīcā. Zvaigzne guvusi nopietnas traumas, tāpēc uz nenoteiktu tiek atcelta topošo raidījumu filmēšana. 

Ļerai Kudrjavcevai ziema jau vairākus gadus ir visgrūtākais gada periods. Gadu iepriekš, tieši pirms Jaunā gada, TV vadītājai tika veikta ārkārtas operācija, lai izņemtu krūšu implantus. Tad zvaigzne vairākas dienas pavadīja slimnīcā.

Pagājušā gada decembrī Kudrjavceva paziņoja, ka ir saslimusi ar koronavīrusu. Pozitīva testa dēļ viņai nācās steidzami atcelt paredzēto ceļojumu. Tagad, kad šķita, ka problēmas ir beigušās, zvaigzne piedzīvojusi jaunu nelaimi.

Zvaigzne publicēja video, kurā redzams, ka sievieti ved ratiņkrēslā. "Es tikko atguvos no koronavīrusa. Vakar es nokritu mājās -  krustu lūzums. Es šo mēnesi dzīvoju kaut kādā sirreālismā. Kas notiek?" rakstīja Kudrjavceva. 

TV personībai bija paredzēts atgriezties darbā 20. janvārī. Televīzijas vadītāja saņēma vairākus negatīvus koronavīrusa testus un jau gatavojās divu raidījumu filmēšanai. Tagad Kudrjavcevai būs jāpavada vēl vairākas nedēļas mājās.

Pagaidām nav zināms, cik nopietns bija lūzums un cik ilgi zvaigznei būs jāievēro mājas režīms. Kudrjavceva paskaidroja, ka ar šādu lūzumu pat sēdēt nav iespējams, atļauta tikai guļus pozīcija.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu