Sieviete ASV apprecas slimnīcā pie mirstošā tēva gultas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Olga Kononenko/Unsplash

Kāds pāris Midltaunas pilsētā Konektikutas štatā ASV salaulājies slimnīcā, lai līgavas neārstējami slimais tēvs varētu apmeklēt svētkus, vēsta telekanāla "KPLC 7" tīmekļa vietne ziņo.

Huanam Estelam šajos Ziemassvētkos sākušies elpošanas traucējumi un vīrietis ticis hospitalizēts. Izmeklējumi atklājuši, ka vīrietim ir vēzis pēdējā stadijā. Huans visvairāk šajā neapskaužamajā situācijā ir bēdājies par vienu lietu - to, ka viņš nespēs piedalīties savas meitas Sāras kāzu dienā.

Lai izpildītu tēva vēlmi, Sāra un viņas mīļotais Maikls Kristeks nolēma organizēt kāzu ceremoniju slimnīcā. "Mēs vēlējāmies, lai viss būtu kā pasakā," sacīja līgava.

Kāzas notika sestdien, 16. janvārī. Līgava bija dzeltenā aizsargtērpā, savukārt ceremonijas dalībnieki valkāja aizmaskas un cimdus. "Man svarīgākais bija tas, ka klātesošs ir mans tēvs," uzsvērusi Sāra.

Pāra draugi un ģimenes locekļi kāzas apmeklēja attālināti, izmantojot videozvana funkciju - Sāras māsa, piemēram, ceremoniju esot vērojusi no automašīnas slimnīcas stāvvietā.

Huans Estels aizgājis mūžībā pirmdien, 18. janvārī. Sāra paziņojusi, ka ar vīru jūnijā atkārtoti apmainīsies ar laulību zvērestiem - par godu tēva dzimšanas dienai.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu