Sargi plaušas! Zodiaka pārstāvji, kuriem īpaši jāsargā elpošanas sistēma (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Andrea Piacquadio/Pexels

Astrologi min, ka planētu izkārtojums mirklī, kad piedzimstam, ir atbildīgs ne tikai par raksturu, bet arī fiziskās veselības niansēm. Par Zodiaka pārstāvjiem, kuriem vajadzētu īpašu uzmanību pievērst savu plaušu veselībai, vēsta portāls "Postimees".

Dvīņi

Šīs sabiedriskās gaisa zīmes pārstāvjiem pēc astrologu domām var būt problēmas ar plaušām, locītavām un zarnu traktu. Tā kā Dvīņu zīmes pārstāvji bieži vien saskaras ar stresa situācijām, viņiem var parādīties problēmas ar centrālo nervu sistēmu. Astrologi šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem iesaka vairāk uzmanības pievērst sabalansētam uzturam un pienācīgai atpūtai.

Jaunava

Strādīgie Jaunavas zīmes pārstāvji pēc astrologu domām bieži slimo ar dažādām plaušu, zarnu trakta un muskuļu - skeleta kaitēm. Astrologi vēsta, ka zem šī zvaigznāja dzimušie bieži vien saslimst ar dažādām "arodslimībām", tādēļ viņiem būtu kārtīgi jāapdomā, kā samazināt savu darba slodzi.

Strēlnieks

Aizrautīgajiem Strēlnieka zīmes pārstāvjiem astrologi iesaka ar īpašu piesardzību uzlūkot savu plaušu, zarnu trakta, aknu un locītavu veselību. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvju veselības stāvokli stipri ietekmē viņu emocionālais stāvoklis.

Zivis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem pastāv liels risks saslimt ar dažādām plaušu, kuņģa un zarnu saslimšanām. Zivs zīmju pārstāvjiem bērnībā iespējamas hroniskas problēmas ar saaukstēšanās slimībām, taču šī problēma visbiežāk ar laiku uzlabojas.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu