"Steigšus bēdz, draudzenīt!" Interneta lietotājus saniknojusi līgavaiņa rīcība "TikTok" videoklipā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Timothee Pons/Unsplash

Sociālā tīkla "TikTok" lietotāju vidū sašutumu ir radījis kāds video, kurā redzams, kā līgava un līgavainis izspēlē praktiskas dabas joku - daudzi ir norādījuši, ka vīrieša reakcija ir pārspīlēta un pārlieku agresīva.

Video, kas ir savācis miljoniem skatījumu un desmitiem tūkstošu "patīk" atzīmju, redzams, kā līgava un līgavainis stāv pie kāzu tortes savās kāzās. Līgava paņem rokā nelielu daudzumu deserta un notraipa līgavaiņa muti, savukārt viņš nolemj atriebties mīļotajai, paķer daudzstāvu kūku un iemet to līgavai sejā.

Kāzu video satraucis tūkstošiem sociālā tīkla lietotāju - komentētāji metušies brīdināt sievieti, ka šāda rīcība nav pieļaujama un ieteikuši sievietei pēc iespējas ātrāk šķirt laulību.

@kelsboyd3

#cakesmash #nobodygotcake #smash #cakesmashchallenge #hedidntgetany #kingston #tennessee #barnofmaplecreek #johndeeergreen #ohno #rusticwedding

♬ Oh No - Kreepa

"Var redzēt, kā viņa labo garastāvokli burtiski aizstāj dusmas!", "Steigšus bēdz, draudzenīt, viņš ir varmāka!","Tas ir ne tikai nežēlīgi, bet arī pazemojoši. Ja viņš var mierīgi tā uzvesties visu viņas draugu un ģimenes klātbūtnē... Man ir bail!", raksta komentētāji.

"Un tad vīrieši saka, ka sievietes nespēj kontrolēt emocijas", "Es iesniegtu šķiršanās prasību", "Es nekad nesapratīšu šo joku," skarbi ir "TikTok" lietotāji.

Tomēr līgavai līgavaiņa rīcība šķitusi smieklīga. "Mums tas ir normāli, mēs vienkārši sasmīdinājām savus viesus," teikusi video autore. "Man žēl, ka mūsu humora izjūta atšķiras no jūsu."

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu