"Šis cimdu pāris ir unikāls." Bērnija Sandersa dūraiņu autorei vairs nav cimdu, ko pārdot (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Trešdien, 20. janvārī, par 46. ASV prezidentu kļuva Džo Baidens. Milzīgu uzmanību Vašingtonā notiekošajā inaugurācija izpelnījās Bērnijs Sanders, un to izjūt arī viņa dūraiņu autore - skolotāja, kura atzīst, ka ir priecīga par tik lielu cilvēku interesi, taču cimdu, ko tirgot, viņai vairs neesot, vēsta portāls "CNN".

"Paldies visiem par lielo interesi! Esmu ļoti pagodināta, ka Bērnijs tos uzvilka uz ASV prezidenta inaugurāciju, taču diemžēl vairāk man šādu cimdu nav," vietnē "Twitter" rakstīja Džena Elisa bilstot, ka ir daudz citu cilvēku, kuri tirgo līdzīgus dūraiņus.

Otrās klases skolotāja cimdus Bērnijam uzdāvināja 2016. gadā, kad ar viņa radinieci vienā privātskolā mācījās Dženas meita. 

"Es darināju cimdus, lai dāvinātu meitas skolotājiem Ziemassvētkos un vienu papildu pāri iedevu viņai uz skolu, lai nodod Bērnijam, vienkārši, lai pateiktos par visu paveikto," stāsta Džena.

Pēc tam, kad inaugurācijas laikā uzņemtais Sandersa foto kļuvis par īstu interneta hitu, tas parādījies visur - uz krekliem, krūzēm un glāžu palikņiem.

Arī par konkrētajiem cimdiem tiek izrādīta milzīga interese - katru reizi, sievietei atverot savu epastu, tajā esot simtiem jaunu ziņu, taču viņa skaidro, ka ne tikai viņas ikdienas lielāko daļu aizņem skolotājas un mammas loma, taču arī bez tā viņa nespētu radīt 6000 cimdu pāru dienā.

"Ļoti nevēlos nevienu sarūgtināt, taču šis cimdu pāris ir unikāls, tāds ir tikai viens, un ne vienmēr var dabūt visu, ko gribas," sacīja sieviete. 

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu