Porziņģis paliek rezervē "Mavericks" zaudējumā pret "Rockets"; Kurucs atgriežas laukumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis sestdien bija Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas "Mavericks" pieteikumā, taču nespēlēja zaudējumā savā laukumā Hjūstonas "Rockets", kuras rindās divus punktus guva Rodions Kurucs. 

"Mavericks" mājās ar rezultātu 108:133 (27:38, 32:32, 24:34, 25:29) piekāpās Hjūstonas "Rockets". 

Porziņģim tā būtu otrā spēle divās dienās, un jau pagājušajā sezonā bieži šādās reizēs viņš palika laukuma malā.

Kurucs laukumā devās spēles beigās, kad uzvarētājs jau bija izšķirts. Viņš piecās minūtēs un 27 sekundēs realizēja vienu no diviem divpunktu metieniem, izcīnīja divas atlēkušās bumbas, reizi pārķēra bumbu, pa reizei kļūdījās un nopelnīja personisko piezīmi, kā arī maču beidza ar +/- rādītāju pieci.

"Mavericks" komandā 26 punkti, piecas atlēkušās bumbas un astoņas rezultatīvas piespēles bija Lukam Dončičam, Bobans Marjanovičs sakrāja "double-double" - 15 punkti un 12 atlēkušās bumbas, 15 punktus pievienoja Tims Hārdevejs juniors, bet 12 punktus guva Trejs Bērks.

"Rockets" vienībā rezultatīvākais ar 33 punktiem bija Eriks Gordons, Demarkuss Kazinss sakrāja 28 punktus un 17 atlēkušās bumbas, kā arī piecas rezultatīvas piespēles. Deivids Nvaba spēli beidza ar 18 punktiem, bet Meisonam Džonsam 16 punkti.

"Mavericks" ar astoņām uzvarām 16 spēlēs ieņem astoto vietu Rietumu grupā, bet "Rockets" ar bilanci 6-9 ir 12.vietā Rietumos.

Pirmdien dalasieši uzņems Denveras "Nuggets", bet Kuruca pārstāvētajai Hjūstonas "Rockets" otrdien paredzēta spēle savā laukumā ar Dāvja Bertāna Vašingtonas "Wizards".

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu