"Ir sarežģīti pārvarēt aktivitātes trūkumu." Makgregors komentē piedzīvoto zaudējumu pret Dastinu Porjē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

Konors Makgregors pēc piedzīvotā zaudējuma pret Dastinu Porjē nāca klajā ar savu skatījumu uz cīņas gaitu.

Dastins Porjē "UFC 257" cīņu šova ietvaros pret Konoru Makgregoru izcīnīja uzvaru ar otrā raunda tehnisko nokautu. Pēc cīņas ar pārdomām par pirmo karjeras piedzīvoto tehnisko nokautu dalījās Makgregors.

"Ir sarežģīti pēc tik ilga laika pārvarēt aktivitātes trūkumu. Tas arī viss. Spērieni pa kāju bija labi. Spēriens pa ikra muskuli bija ļoti labs. Mana kāja bija mirusi un pēc tam es vairs nejutos tik komfortabli, cik vajadzētu. Tas bija aktivitātes trūkums," pēc zaudējuma oktagona sarunā ar Džonu Aniku izteicās Makgregors.

Īru cīkstonis turpināja uzsvērt, ka cīņu sportā bez regulāras cīnīšanās neesot iespējams tikt pie panākumiem.

"Es esmu satriekts, ja godīgi," piebilda Makgregors.

Sarunas turpinājumā cīkstonis nedaudz arī ieskicēja savus tālākos plānus: "Ja tu šeit [oktagonā] esi bieži, tu sāksi justies ērti. Man šo ir jāaizmirst un jāatgriežas. Tas arī viss. Un tieši to es arī darīšu. Šo [kamolu] ir smagi norīt. Es ieguldīju daudz darba, par ko lepojos. Būtu gribējis šodien reprezentēt savu komandu labāk, bet mēs būsim atpakaļ," sacīja Makgregors.

Pēc cīņas preses konferencē īru cīkstonis uzsvēra, ka vēlētos aizvadīt trešo cīņu pret savu pēdējās cīņas pretinieku, kam pēcāk piekrita ar pats Porjē. Tāpat Makgregors neslēpa, ka viņa nākamais duelis varētu būt boksa ringā pret Meniju Pakjao. Savukārt, kā vēl vienu variantu nākamajai UFC cīņai, īrs izcēla trešo dueli pret Neitu Diazu, kurš gatavojas atgriezties vieglā svara divīzijā.

Šī Porjē karjerā bija 27. uzvara, bet Makgregors cieta piekto zaudējumu 27 dueļos.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu