Austrālijā pāris nedēļas kopā ar sievieti un viņas bērniem slepus nodzīvo nezināma persona

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Sebastian Herrmann/Unsplash

Kāda sieviete no Rokhemptonas pilsētas Klīvnslendas štatā Austrālijā ir saskārusies ar patiesi baisu atklājumu - māmiņa, kas viena pati audzina bērnus, sapratusi, ka viņas mājoklī ir ieperinājies kāds svešinieks, vēsta portāls "News.au".

Vairāku pēdējo mēnešu laikā Monika Grīna bija pamanījusi, ka no viņas mājām ir pazuduši vai izkustināti daži priekšmeti, taču sieviete tam nebija spējīga atrast izskaidrojumu. Pirmdien, 18. janvārī, Monika ātrāk atgriezās mājās no ārsta apmeklējuma un pamanīja mājās savādu nekārtību - kāds bija ieslēdzis gaisa kondicionieri un atstājis atvērtas ārdurvis. Virtuvē viņa atrada puspagatavotus vistas gabaliņus.

Grīna izsaukusi policiju, kas konstatējusi, ka jumta logs, kas ved uz bēniņiem, ir nedaudz atvērts.

"Tā bija kā aina no šausmu filmas," atklājusi Grīna. "Kāpēc šis cilvēks slēpās bēniņos? Kādi bija viņa nodomi? Vai viņš gribēja mūs sāpināt? Varbūt viņš plānoja nozagt vienu no maniem bērniem?"

Policija veic izmeklēšanu un mēģina atrast iebrucēju. Grīna pieņem, ka nezināmā persona ir nozagusi viņas mājas atslēgas, šādā veidā nodrošinot piekļuvi ģimenes mājoklim.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu