17 gadus veca pasaulslavena jūtūbere paziņo, ka ir homoseksuāla (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SIPA/ Scanpix

Dziedātāja, dejotāja un interneta zvaigzne DžoDžo Siva (Jojo Siwa), kurai vietnē "YouTube" ir 12,1 miljons sekotāju, paziņojusi, ka ir daļa no LGBT kopienas.

17 gadus vecā Siva janvāra izskaņā sociālajos tīklos publiskoja fotogrāfiju, kurā redzama t-kreklā ar uzrakstu "Labākā. Homoseksuālā. Māsīca. Pasaulē!", liekot noprast, ka ir netradicionāli orientēta. 

Dažas dienas vēlāk jaunā sieviete sociālajos tīklos publiskoja nepilnu 15 minūšu garu video, lai paskaidrotu t-krekla nozīmi.

"Es esmu saņēmusi neizmērāmu mīlestību un atbalstu... Esmu ļoti, ļoti, ļoti priecīga. Tagad, kad pasaule redz šo manu dzīves daļu, tas man liek justies priecīgai. Es gribu, lai cilvēki zina, ka pasaulē ir ļoti daudz mīlestības - tas ir neticami un lieliski," sacīja jūtūbere.

Tiesa, uz kāda fana lūgumu precizēt savu seksuālo orientāciju, Siva atzina, ka vēl nav gatava to atklāt. "Es esmu par to domājusi un iemesls, kāpēc neesmu gatava atbildēt ir tāds, ka es pati īsti nezinu atbildi.

Man šķiet, ka visi cilvēki ir lieliski," norādīja Siva.

"Es gribu dalīties ar visu, es patiešām to vēlos, bet es arī vēlos paturēt dažas lietas privāti, līdz būšu gatava par tām runāt publiski. Šobrīd svarīgi ir tas, lai jūs, draugi, zināt to, ka, neatkarīgi no tā, ko jūs mīlat, tas ir normāli, un tas lieliski, ka visa pasaule ir ar jums," sacīja LGBT kopienas pārstāve.

"Manuprāt, ir uzskats, ka iznākšana no skapja ir bailīga, taču tā nav... Ir normāli būt citādākam," video nobeigumā sacīja 17 gadus vecā Siva.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu