Andris Bulis komentē Kiviču agrākos izteikumus par to, ka Liene pirms attiecībām ar esošo vīru nav zinājusi, kas ir orgasms (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aktieris Andris Bulis sarunā ar Ievu Adamss un režisoru Dž.Dž.Džilindžeru "YouTube" raidījumā "Dž. Spot" komentēja laiku pirms vairākiem gadiem, kad, būdams laulībā, sāka romānu ar Lieni Kiviču (toreiz - Skulmi).

Adamss raidījumā vaicāja, kāpēc viņš pēc sānsoļa atgriezās ģimenē.

"Es teikšu tā, es jau nebiju nekur aizgājis. Man nebija tā, ka sieva teica "nu lūdzu, nāc atpakaļ". Viņa teica - "izvēlies to, ko tu gribi". Un tā bija mana izvēle," tā Bulis.

Aktieris norādīja, ka nav salīdzinājis abas sievietes, tomēr ar laiku sapratis, ka ilgojas pēc sievas. 

Džilindžers arī lūdza Buli komentēt mūziķa Andra Kiviča paziņojumus, ka viņa sieva Liene pirms attiecībām ar viņu neko nav nojautusi par orgasmu. 

"Es atceros, ka tai dienā es ļoti smējos. [..] Mani vairāk samulsināja, cik ļoti kaut kas kaut kam ir vai nav, drīzāk, ka nav, ka to vajag publiski teikt."

Bulis iesmēja, ka ar šādu paziņojumu kritis no sava "seksa simbola troņa". 

"Es, godīgi sakot, esmu tai brīdī laimīgs, jo kāda sieviete ir atklājusi, ka var tas būt. [..] Man jau žēl, ka pieminēja tikai manu vārdu, jo tas, ko tu pieminēji, bija daudzi citi pirms manis," piebilda aktieris. 

Rezumējot notikušo sānsoli, aktieris izteicās šādi:

"Vienkārši mans šis stāsts bija kļuvis publisks, no vienas personas viņš kļuva apzināti publisks un kultivēts. Ja tas nebūtu kļuvis publisks, tas paliktu mūsu ģimenē, mēs tiktos trijatā, mana sieva to zināja, būtu smagas sarunas, bet vienkārši viņš kļuva publisks un aktuāls. Kļuva zināmā mērā uzpūsts."

Kā skaidroja aktieris, viņu šajā situācijā visvairāk sarūgtināja tas, ka notikušais skāra viņa bērnus, vecākus, vecvecākus, kā arī sievas ģimeni.

Arī pati Liene publiski bija atklājusi, ka tikai pēc Kiviča satikšanas esot iepazinusi savus dzimumorgānus un orgasmu.

Atgādinām, ka Bulis jau 15 gadus ir precējies ar sievu Ilzi. Viņiem ir divas atvases - dēls Markuss un meita Alise.

Savukārt Liene pērn janvārī apprecējās ar skandalozo mūziķi Andri Kiviču un abiem ir kopīga meitiņa Mia. 

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu