Jaunas attiecības? Gints Valdmanis nepilnu gadu pēc šķiršanās no daiļās Jutas mīļi pozē ar citu fitnesa skaistuli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pērnā gada aprīlī fitnesa un ceļojumu entuziasti Gints un Juta Valdmaņi paziņoja par šķiršanos. Nu vērīgākie fani metušies spekulēt, vai Gintam jau ir jaunas attiecības. 

Valdmanis sociālajos tīklos dalījās ar kadru, kurā guļ gultā, savukārt viņam azotē maigi pieglaudusies kāda tumšmate.

Kā noprotams, sievietes vārds ir Jekaterina, un arī viņa sociālajos tīklos dalījās ar to pašu kadru, ar kuru Valdmanis, tādējādi liekot spekulēt, ka abi varētu būt pāris. 

Foto: Instagram/ gintsvaldmanis/ jekaterina

Aplūkojot dāmas sociālos tīklus, var secināt, ka viņa ir fitnesa trenere un uztura speciāliste. Arī Valdmanis dalījies ar kādu no Jekaterinas sporta video, rakstot, ka tie ir "lieliski vingrinājumi treniņiem mājās". 

Abi viens otram arī regulāri pie kadriem atstāj "patīk" atzīmes un komentārus. Tāpat noprotams, ka abi pavada laiku kopā jau vismaz no decembra, jo aptuveni vienā laikā dalījās ar kadriem, kuros redzami pastaigu takā. 

Atgādinām, ka Juta un Gints par šķiršanos pēc astoņu gadu kopā būšanas paziņoja publiski vietnē "Instagram". "Esam izlēmuši iet katrs savu ceļu šajā dzīvē, esam šķīrušies kā draugi un turpmāk saglabāsim labas attiecības," teikts ierakstā, kas nu jau ticis izdzēsts. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu