FOTO Ārzemnieks pārpildītā Tallinas autoostā atklāj uguni (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Trešdien, 26. janvārī, ap pulksten 9 no rīta policija tika informēta par vīrieti, kurš Tallinas autoostā izšāva ar ierocim līdzīgu priekšmetu. Policija šo vīrieti aizturēja, neviens notikuma vietā necieta, vēstī laikraksts "Postimees".

32 gadus vecs vīrietis ar savu suni bez uzpurņa mēģināja iekāpt autobusā, saņemot atraidījumu, vīrietis dusmās no mugursomas izvilka ieroci un vairākas reizes šāva uz asfaltu.

"Septiņas minūtes pēc zvana saņemšanas netālu no autoostas mēs aizturējām 32 gadus vecu Zviedrijas pilsoni kā aizdomās turamo par rupju sabiedriskās kārtības pārkāpumu. Vīrietis aresta laikā nepretojās. Viņa suns tika nodots patversmei," sacīja patruļas vadītājs Keito Seppo.

"Šāda rīcība, kad kāds pārpildītā sabiedriskā vietā vicina ieroci vai tamlīdzīgus priekšmetus un vēl jo vairāk - izšauj, ir absolūti nepieņemama, jo tas izraisa pamatotas bailes citu vidū," sacīja Seppo, piebilstot, ka "pašam likumpārkāpējam šādi gadījumi var beigties traģiski, jo policijai ir tiesības briesmu novēršanai atklāt uguni".

Visi notikušā apstākļi tiks noskaidroti izmeklēšanas laikā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu