Režisore Laura Groza pēc šķiršanās no Mārtiņa Ķibera sākusi jaunas attiecības (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Režisore Laura Groza
Režisore Laura Groza Foto: Evija Trifanova/LETA

Pagājušajā gadā tapa zināms, ka izjukusi Dailes teātra režisores Lauras Grozas laulība ar Rīgas Cirka māksliniecisko direktoru Mārtiņu Ķiberu. Nu Groza sākusi jaunas attiecības.

Groza, kura kopdzīvē ar Ķiberu pavadīja 10 gadus, intervijā žurnālam "Una" atklāj, ka ar bijušo vīru joprojām saglabā labas attiecības.

"Jā, mēs esam izšķīrušies juridiski. (..) Mēs viens otru mīlējām un mīlam vēl joprojām, bet tā ir cita veida mīlestība, mēs šobrīd dzīvojam cita veida attiecībās — vairs nedzīvojam kopā kā laulātie un pāris, bet joprojām viens otram esam svarīgi kā cilvēki, un domāju, ka tādi viens otram būsim visu mūžu. Tas notika tāpēc, ka mēs vienojāmies — vairs negribam dzīvot tā, kā bija. (..)

Lai nonāktu pie lēmuma katram iet savu ceļu, šim jautājumam veltījām pilnu gadu," atklāj režisore.

Kopš pagājušā gada vasaras Laura ir sākusi jaunas attiecības. "Man ir jaunas attiecības, kas atnāca pārsteidzošā veidā. Tas notika labā nozīmē iracionāli un tik neloģiski, cik vien var iedomāties. Loģiski būtu tā — tu sēro, gribi kādu kompensējošo mehānismu un apzināti to meklē. Bija tieši otrādi — vasarā pirmo reizi dzīvē izbaudīju, ko nozīmē dzīvot vienai, manā dzīvē tāds periods nebija bijis. Man tas likās ļoti interesanti, un es to baudīju. Man bija jādodas tālāk, daļa manas vasaras saistījās ar darbu ārpus Latvijas, un pēkšņi es satiku Rūdolfu, jo viņš satika mani.

Vasara smaržoja pēc zaļumiem un saules, un mēs brīnījāmies par visu, kas ar mums notiek.

Kopš tām karstajām vasaras dienām esam kopā, un man patīk vērot, kā mēs piedzīvojam arī citus gadalaikus un izzinām jaunus apstākļus."

Pilnu interviju ar režisori Lauru Grozu lasiet žurnāla "Una" februāra numurā!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu