Modeli apsūdz likumu pārkāpšanā, jo viņa Dubaijas tuksnesī pozējusi kailām krūtīm (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Brazīliešu izcelsmes modele Luana Sandjena vientē "Instagram" ievietoja fotogrāfijas, kurās Dubaijas tuksnesī pozē puskaila un fani steidza sievieti kaunināt par nepiedienīgo uzvedību.

Luana Sandjena (27) ievietoto fotogrāfiju no fanu puses tiek apsūdzēta likumu pārkāpšanā un valsts stingro likumu par apģērba kodeksu neievērošanā.  

Sieviete pozēja tuksnesī vien plandošās bikses ar dziļu šķēlumu, melnbaltā galvassegā un saulesbrillēs. Fotogrāfijas maz vietas atstāja iztēlei, par ko daudzi modeles fani nebija sajūsmā.

Modele sacīja, ka nav gribējusi nevienu aizvainot, taču cilvēki viņu ātri vien apsūdzēja valsts suverenitātes pazīmju aizskaršanā.

"Tās bija vienas no labākajām bildēm, kādas man jebkad ir bijušas, taču es negribēju nevienu aizvainot. Es biju piesardzīga, lai aizsegtu krūtis ar rokām, zinot, ka valstī ir aizliegts būt kailai, un pat tad man tika izteikti draudi," sacīja Sandjena. 

"Katrai valstij ir savs likums, kurus, ja neievērosiet, būs nepatikšanas. Daudzas valstis neatļauj šādu pornogrāfiju," rakstīja kāds komentētājs.

"Tas ir kā stāvēt kailai baznīcā - jūs varētu domāt, ka tur nav nekā slikta, bet es esmu pārliecināts, ka pārējai draudzei būs atšķirīgs viedoklis," piebilda cits komentētājs.

Saskaņā ar Apvienoto Arābu Emirātu Ārlietu ministrijas teikto: "Šīs valsts likumi un paražas ir ļoti atšķirīgas no Lielbritānijas likumiem. Apzinieties savas darbības, lai nodrošinātu, ka tās neaizskar kultūru, it īpaši svētā Ramadāna mēneša laikā vai ja jūs plānojat apmeklēt reliģiskas teritorijas.

Sievietēm vajadzētu ģērbties pieticīgi, atrodoties sabiedriskās vietās. Apģērbam jānosedz rokas un kājas, un apakšveļa nedrīkst būt redzama. Peldkostīmā drīkst atrasties tikai pludmalēs vai peldbaseinos."

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu