"Muzikālajā bankā" šogad triumfē Intars Busulis (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Muzikālajā bankā" triumfē Intars Busulis
"Muzikālajā bankā" triumfē Intars Busulis Foto: Andrejs Strokins

Sestdien tiešraidē no VEF Kultūras pils norisinājās šova "Muzikālās bankas" fināls, kurā tika noskaidrota pagājušā gada "Latvijas Radio 2" (LR2) vērtīgākā populārās mūzikas un roka dziesma. Skatītāji un žūrija lēma, ka uzvaras laurus šogad plūca Intars Busulis ar dziesmu "Dejo vientulību".

Finālšova pirmajā daļā uz skatuves kāpa visi finālisti: apvienība "DaGamba" un Patrisha ar dziesmu "Stāvēt tuvāk", Ivo Fomins ar "Lai jau deg", "The Sound Poets" ar kompozīciju "Tavs karogs", Aminata ar "Šis ir mans laiks", "Asto’n’out" un "Sudden Lights" ar "Haosā", grupa "Marta" ar dziesmu "Drāma", grupa "Carnival Youth" ar "Vasara bez internetiem", Samanta Tīna "Mēs vairs nē", Iveta Baumane un Roberts Pētersons ar "Ir lemts kopā būt", Ivo Grīsniņš Grīslis ar "Ietin mani", apvienība "Tautumeitas" ar "Panama", Intars Busulis ar "Dejo vientulību", "Musiqq" ar "Garīgais arī", Dons ar dziesmu "Tūrists", bet labāko piecpadsmitnieku noslēdza "Triānas parka" apvienība ar Igo "Mālos pelēkos".

Apbalvošanas ceremoniju vadījaētera personība un grupas "Singapūras satīns" reperis Jānis Krīvēns jeb "Krivenchy".

Atgādinām, ka eEkspertu padomē darbojās neatkarīga un starptautiska žūrija: dziedātāja Dināra Rudāne, mūziķis, komponists, producents Reinis Sējāns, dziedātāja Olga Rajecka, komponists, diriģents Jēkabs Jančevskis, reperis, bītmeikeris, producents "ansis", operdziedātāja Jolanta Strikaite-Lapiņa, dzejnieks Kārlis Vērdiņš, Latvijas izpildītāju un producentu apvienības "LaIPA "izpilddirektore Liena Grīna, "Sony Music Baltic" pārstāvis, grupas "Ewert and The Two Dragons" menedžeris Tomass Oljums, kā arī Lietuvas Mūzikas asociācijas dibinātājs, mūzikas aģentūras "M.P.3" vadītājs Vaidas Stackevičius.

"Muzikālā banka" ir latviešu mūzikas kanāla LR2 rīkota aptauja, kurā ik gadu klausītāji nosaka vērtīgākās un mīlētākās pašmāju dziesmas. LR2 ēterā "Muzikālā banka" skan trīs reizes nedēļā, atskaņojot jaunākās dziesmas un iesaistot klausītājus dziesmu vērtēšanā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu