Mājas sesks "brīnumainā kārtā" izdzīvojis pēc 100 minūtēm iedarbinātā veļasmašīnā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mājas sesks. Ilustratīvs attēls.
Mājas sesks. Ilustratīvs attēls. Foto: pexels.com

Mājas sesks brīnumainā kārtā atveseļojies pēc tam, kad nejauši pavadījis pilnu ciklu iedarbinātā veļasmašīnā, vēstī raidsabiedrība BBC.

Pēc 100 minūšu ilgas mazgāšanas seskam vārdā Bandīts tika dots 1% liela iespēja izdzīvot, kad viņš ielavījās savu saimnieku veļasmašīnā Līdsā, Anglijā.

Divus gadus vecajam seskam tika nopietni traumētas plaušas un dzīvnieks guva neskaitāmus sasitumus.

Veterinārārsts Deivids Masijs sacīja, ka Bandīts bija "smagā stāvoklī, kad viņš tika atvests uz klīniku".

"Komandai bija ātri jāstrādā, lai mēģinātu glābt viņa dzīvību," sacīja Masijs.

"Viņa īpašnieku ātra reakcija, apzinoties situāciju, arī palīdzēja novērst traģēdiju. Pārsteidzoši, bet četrās stundās pēc uzņemšanas viņš spēra dažus maigus soļus, tieši tad mēs sākām kļūt pārliecināti, ka viņš atgūsies," norāda veterinārārsts.

"Viņa brālis Maikijs divas dienas bija kluss," sacīja Bandīta saimniece Džekija Redferna. "Bet, tiklīdz Bandīts bija atgriezies, viņš nekavējoties atdzīvojās un, šķiet, vēlējās parūpēties par savu brāli un māsu, un pastāvīgi atradās blakus."

Masijs brīdināja mājdzīvnieku īpašniekus būt īpaši uzmanīgiem un pirms veļas mazgāšanas allaž pārbaudīt netīro drēbju kasti un pašu mašīnu.

Viņš teica: "Lai gan šādas situācijas, par laimi, ir ārkārtīgi retas, veļas mazgājamās mašīnas un veļas žāvētāji bieži var būt vieta, kur mūsu pūkainie draugi var meklēt patvērumu, it īpaši aukstākā laikā, kad viņi meklē mājīgu vietu, kur saritināties."

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu