Un kur tad divi metri? Orģijas apmeklētāji Parīzē tikuši pie sodiem par distancēšanās neievērošanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Dainis Graveris/Unsplash

Francijas galvaspilsētā Parīzē policisti ieradušies kādā "mīlas ballītē" un uzlikuši sodu aptuveni simts tās viesiem par sociālās distancēšanās noteikumu neievērošanu, vēsta portāls "Daily Mail".

Parīzes likumsargi piektdienas, 29. janvāra, vakarā veica reidu kādā izīrētā noliktavā Parīzes priekšpilsētā - viņiem esot pienākušas ziņas par masveida pulcēšanos "intīma rakstura ballītē".

Kad policija ieradusies noliktavā, pasākums, kurā piedalījās aptuveni simts cilvēku, ritējis pilnā sparā. Izmeklēšanas vadītājs medijiem norādījis, ka saviesīgā pasākuma pmeklētāji ir pārkāpuši komandantstundu, kā arī "bija zināmas problēmas ar maskām un sociālo distancēšanos".

Intīmās ballītes dalībnieki nav izrādījuši pretestību policijai. Par orģijas rīkošanu aizturēti trīs organizatori, savukārt pārējie klātesošie ir sodīti par Covid-19 ierobežošanas noteikumu neievērošanu. Likumsargi konfiscējuši skaņas un gaismas aprīkojumu, kā arī alkoholu.

Dienu pirms noliktavas "burziņa" atklāšanas Francijā 30 policisti sarīkojuši ballīti, kurā pieķerti, dejojot līdzi populārajai dziesmai "Macarena".

Pasākums noticis tieši policijas iecirknī Obervillas komūnā. Iecirkņa darbinieki, kuri ir pārkāpuši virkni Covid-19 ierobežošanai paredzēto noteikumu, ir saņēmuši administratīvos sodus.

No 16. janvāra Francijā spēkā ir komandantstunda - visā valstī ir slēgti restorāni un kafejnīcas, teātri, kinoteātri un muzeji. Personām, kuras ierodas Francijā no valstīm, kas atrodas ārpus Eiropas Savienības, pirms izlidošanas jānodod koronavīrusa tests un tas jāatkārto, ierodoties Francijā, kā arī jāievēro nedēļu ilgs pašizolēšanās periods.

Saskaņā ar oficiālajiem datiem, ar COVID-19 inficēto cilvēku skaits Francijā pārsniedzis trīs miljonus cilvēku. Valstī no slimības miruši 72,8 tūkstoši cilvēku.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu