Punnenovs atvaira 41 metienu komandas zaudējumā; Melnalksnim pirmie vārti Šveicē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ivars Punnenovs
Ivars Punnenovs Foto: www.scltigers.ch

Latvijas hokeja uzbrucējs Rihards Melnalksnis trešdien Šveices augstākās hokeja līgas (NL) spēlē guva savus pirmos vārtus, tomēr arī nebija gana, lai glābtu Langnau "Tigers" no zaudējuma pret Ženēvas "Servette", kuras rindās spēlēja Deniss Smirnovs.

"Tigers" viesos ar 2:5 (1:0, 1:2, 0:3) zaudēja "Servette".

Ivars Punnenovs "tīģeru" vārtos tika galā ar 41 no 45 metieniem, tverot 91,11% raidījumu.

Tikmēr Melnalksnis trešdien karjeras 34.spēlē NL čempionātā guva savus pirmos vārtus. Uzbrucējs ar precīzu metienu izcēlās pirmā perioda 15.minūtē, vadībā izvirzot "Tigers".

Viņš laukumā pavadīja 12 minūtes un 56 sekundes, no kurām 14 sekundes nospēlēja vairākumā, bet vēl 56 - mazākumā. Tāpat uzbrucējs trīsreiz meta pa vārtiem, uzvarēja trīs no sešiem iemetieniem, nopelnīja divas soda minūtes un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Melnalkšņa komandas biedrs Toms Andersons nospēlēja desmit minūtes un 12 sekundes, astoņas no tām spēlējot mazākumā. Andersons spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Servette" komandā Smirnovs uz ledus pavadīja astoņas minūtes un piecas sekundes, 19 sekundes spēlējot skaitliskajā vairākumā. Uzbrucējs trīsreiz meta pa vārtiem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderību.

Uzvaru ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli kaldināja Linuss Umarks un Daniels Viniks, bet "Tigers" komandā bez Melnalkšņa izcēlās arī Flavio Šmucs.

No latviešu pārstāvētajiem klubiem Ronalda Ķēniņa "Lausanne" ar 51 punktu 26 spēlēs ieņem ceturto vietu, kamēr "Servette" 27 mačos tikusi pie 47 punktiem un ieņem sesto pozīciju. "Tigers" ar 27 punktiem 31 spēlē ieņem 11.vietu 12 klubu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā NLA turnīrs noslēdzās pēc regulārā čempionāta, tādējādi otro reizi vēsturē un pirmo reizi kopš 1940.gada netika kronēts Šveices čempions hokejā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu