Atradums nelaiķes mājās atnes antikvāram negaidītu bagātību (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Roman Kraft/Unsplash

Kanādas iedzīvotājs Alekss Arčbolds ir kļuvis bagāts, iegādājoties kādas mirušas klavierskolotājas mājās atrodamos priekšmetus - viņam negaidot, starp "krāmiem" ir atradušās arī lietas vairākus simtu tūkstošu vērtībā, vēsta portāls "Bored Panda".

Arčbolds ir senlietu pārdevējs, kurš pirms pieciem gadiem ir atvēris savu antikvariātu. Uzņēmējs pirms pāris gadiem iepazinās ar klavierskolotāju Betu-Džoanu Ruku, kad viņa pārdeva 1964. gada "Cadillac" automašīnu. Viņi ir uzturējuši kontaktu, taču antikvārs nekad nebija apciemojis viņas māju.

Pēc skolotājas nāves antikvariāts nopirka viņas mājas saturu par desmit tūkstošiem dolāru - vīrietis gan atklājis, ka nav rēķinājies ar īpašiem ieguvumiem, jo zinājis, ka sieviete dzīvo samērā pieticīgi.

Kad Alekss un viņa komanda sāka demontēt priekšmetus, kas piepildīja māju, viņi atklājuši milzīgu daudzumu vērtīgu priekšmetu - plašu klāstu ar antīkām sudraba monētām, zelta un dimanta rotaslietu maisu, dizaineru apģērbu, sudraba stieņus un banknošu kolekciju.

Pirmā no trim plānotajām atrasto priekšmetu izsolēm Arčboldam ienesusi 250 tūkstošus ASV dolāru. Vīrietis medijiem atklājis, ka kopumā rēķinās ar aptuveni 400 tūkstošu lielu peļņu.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu