"Mazgāsimies viņu asarās!" Izraēlas hakeri uzlauzuši Kukuksklana mājaslapu un publiskojuši dalībniekus (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: AP/Scanpix

Antifašistiski noskaņotu Izraēlas hakeru komanda ir uzlauzusi mājaslapu, kas saistīta ar rasistisko organizāciju Kukluksklans (KKK), vēsta BBC.

Interneta okšķeri mājaslapā ir publicējuši sarakstus ar "Patriotic Brigade Knights", ar KKK saistītas organizācijas, biedriem, norādot viņu vārdus, fotogrāfijas un citu personīgo informāciju. Hakeri tāpat aizvietojuši daļu no mājaslapā publicētās informācijas un ievietojuši bildi, kurā minēts tradicionāls ebreju sveiciens un aicinājums "baltajiem nacionālistiem" gulēt mierīgi.

Hakeri medijam "The Jerusalem Post" atklājuši, ka ir daļa no "Antifa" kustības un darbojas zem nosaukuma "Hayalim Mlmonim". Grupējums atklājis, ka viņu mērķis ir "sēt bailes humānās sabiedrības ienaidniekiem".

"Neonacistiem un citiem baltās rases pārākuma ideoloģjas piekritējiem patīk domāt, ka ebrejiem ir "vissuresoša acs". Mēs vēlamies viņu fantāziju padarīt par realitāti un izmantot šīs konspirācijas teorijas kā psiholoģisku ieroci. Vēlamies, lai viņi zina, ka, neatkarīgi no viņu atrašanās vietas pasaulē, mēs spēsim viņus atrast un atmaskot. Mēs mazgāsimies viņu asarās un smiesimies par sakostiem zobiem - nav vietas uz pasaules, kur mēs Jums nevarēsim tikt klāt," minējis grupējums.

Hakeri tāpat atklājuši, ka grupas iespējamais līderis Teksasā ir reģistrēts par seksuāla rakstura uzbrukumu 14 gadus vecai meitenei.

"Turpinājumā sekos vēl vairāk. Mēs vairs necietīsim fašistiski teroristisku uzvedību," paziņojis "Hayalim Mlmonim".

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu