Mārtiņa Ķibilda atraitne uzsākusi jaunas attiecības (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/ Leta

Pērnā gada oktobrī apritēja gads, kopš pēkšņi mūžībā devās žurnālists un TV personība Mārtiņš Ķibilds. Nu tapis zināms, ka viņa sieva, auto kompānijas “Moller Baltic Import” direktore Ilze Grase-Ķibilde sākusi jaunas attiecības.

Ilze Grase-Ķibilde jau astoņus mēnešus ir attiecībās ar uzņēmuma "Stenders" bijušo īpašnieku Jāni Bērziņu. Šo faktu izdevumam "Kas Jauns?" apstiprinājis pats Bērziņš.

"Tas bija pavisam nejaušs, patīkams gadījums," atminas Bērziņš, piebilstot: "Tagad ejam vienu ceļu, un cerams, ka ilgi iesim kopā.

Bērziņš norāda, ka abus vieno ļoti cieša draudzība un kopīgas intereses.

Jau ziņots, ka 2019. gada 26. oktobrī 46 gadu vecumā pēkšņi mūžībā devās televīzijas personība un žurnālists Mārtiņš Ķibilds. Pēcāk Mārtiņa ģimene sociālajos tīklos paziņoja oficiālo nāves iemeslu: "Autopsijas rezultāts ir īss un nepielūdzams: "Akūta koronārā sirds slimība." Mārtiņa sirds pārstāja pukstēt miegā Amsterdamas viesnīcā."

Ķibilds Latvijas Televīzijā veidojis un vadījis tādus raidījumus kā "Atslēgas", "Adreses" un "Kultūrdeva". Agrāk viņš bijis arī raidījuma "Gribi būt miljonārs?" vadītājs. 

Ķibilds bijis arī Latvijas Arhitektu savienības valdes priekšsēdētājs.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu