Aktierim Aināram Ančevskim ģimenes papildinājums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aktieris Ainārs Ančevskis ticis pie ģimenes mīluļa - suņa Lorda, liecina dzīvnieku patversmes "Ulubele" publiskotā informācija. 

Ierakstā teikts, ka astoņus gadus vecais suņu puika Lords patversmē dzīvoja jau no 2017. gada, tomēr savas mājas līdz šim tā arī nebija atradis. 

"Aināra ģimene bija nolēmusi, ka viņu mājā laiks ienākt četrkājainam draugam – kompanjonam. Virtuāli caurskatot "Ulubeles" iemītnieku stāstus un raksturojumus, palika pie diviem kandidātiem – abi bija seniori ar krietni ilgu stāžu "Ulubelē". Kāpēc seniori? Kā Ainārs saka – kucēni jau ātri tiek adoptēti, bet viņi vēlējās dot mājas kādam, kam daudz mazākas izredzes. Un mazāk laika.

Pēc garas sarunas ar patversmes darbiniekiem un pēc ilgas pastaigas viņi saprata, ka Lords brauks līdzi. Un to uzreiz pieņēma arī Lords – kāpa mašīnā tā, it kā ikdienā būtu pieradis doties omulīgos ģimeniskos izbraukumos.

Ainārs saka: “Es nezinu, vai mēs atradām viņu vai Lords mūs... Viņš ienāca mūsu ģimenē, un ir tāda sajūta, ka viņš ir daļa no mums. Varu mācīties no viņa to anormālo mieru, kas mīt viņā. Lords ir mūsu ģimene!”

Paldies Aināram un viņa mīļajiem par to, ka Lordiņš beidzot ir novērtēts un mīlēts savā ģimenē! No sirds paldies, un lai jums visiem skaisti mirkļi un jauni piedzīvojumi kopā!" teikts ierakstā. 

Arī komentāros cilvēki atzinīgi vērtēja aktiera rīcību par to, ka viņš izlēmis dot mājas  suņukam jau gados. 

♥️SIRDSSILTUMU 100 OPĪŠIEM! ♥️ LORDS adoptēts! ? Cēlais Lords – staltais džentlmenis ar sirmo vaigubārdu Ulubelē...

Posted by Dzīvnieku patversme "Ulubele" on Otrdiena, 2021. gada 9. februāris
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu