VIDEO Kad sanāk aizsvinēties - NFL leģenda Toms Breidijs ar grūtībām pamet čempionu svinību laivu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Toms Breidijs
Toms Breidijs Foto: AP/ Scanpix

Internetā ir publicēts video, kurā redzams, ka Nacionālās futbola līgas (NFL) leģenda Toms Breidijs manāmi iereibis pamet čempiona titula svinības.

Breidija pārstāvētā Tampabejas "Buccaneers" naktī uz pirmdienu savā laukumā ar rezultātu 31:9 pārspēja aizvadītās sezonas čempionus Kanzassitijas "Chiefs", kļūstot par NFL čempioniem.

Trešdien komanda aizvadīja čempiona titula svinības, atrodoties uz laivas. Svinētāju vidū, protams, bija arī leģendārais "Bucaneers" kvorterbeks Toms Beidijs, kurš izcīnīja karjeras jau septīto titulu.

Pēc svinībām tika uzņemts video, kurā redzams, kā Breidijs manāmā reibumā pamet svinību laivu.

Komentāru sadaļā daudzi "Twitter" lietotāji pauda neapmierinātību ar faktu, ka Breidijs nenēsā sejas masku.

"Kur ir viņa maska? Man ir vienalga, ka viņš ir visu laiku labākais kvorterbeks. Viņš ir pretīgs cilvēks, jo nenēsā masku. Viņš ir ikona un cilvēki viņam seko," rakstīja kāds lietotājs.

Lai gan netrūka lietotāju, kuri Breidiju kritizēja ne tikai par viņa lēmumu nenēsāt masku, bet arī to, ka viņš ir redzams manāmā reibumā, bija arī cilvēki, kuri 43 gadus veco spēlētāju aizstāvēja.

"Visi šeit uzvedās it kā nekad nebūtu piedzērušies. Tā nav viņa vaina, ka tur bija mediji. Sezona ir galā. Ļaujiet puisim atpūsties dažus mēnešus, ja viņš to vēlas," rakstīja cits lietotājs.

Kā jau minēts šis Breidija karjerā bija septītais "Super Bowl" tituls. Šī arī bija pirmā sezona, kad viņš nevadīja Jaunanglijas "Patriots" vienības uzbrukumu, jo šajā starpsezonā pēc 19 gadus ilgas sadarbības "Patriots" no kvorterbeka atteicās.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu