Par vienu no seksīgākajām reperēm dēvētā Kārdija Bī parāda sevi bez kosmētikas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kārdija Bī
Kārdija Bī Foto: AFP/Scanpix.com

Populārā amerikāņu repere Kārdija Bī (28) jeb īstajā vārdā Belkalisa Alamanzara mīl izskatīties grezni un seksīgi, taču šoreiz māksliniece parādīja, ka lepojas arī ar savu dabisko skaistumu. 

28 gadus vecā repere publicēja videoklipu, kuru nofilmējusi 20 minūtes pēc pamošanās tajā viņa redzama pavisam bez grima.

"Kad cilvēki, kuriem es nepatīku redz, ka man veicas, viņi mēģina darīt visu iespējamo, lai mani noliktu pie zemes. Runājiet vien par manu izskatu vai par manu laulību. Pamodos, bez kosmētikas, mati nemazgāti, man ir vienalga! Es jūtos lieliski! Es nekad neesmu baidījusies parādīt savu īsto "es"," rakstīja repere. 

"Tā esmu es, bez kosmētikas. Jūs varat redzēt visus mazos plankumus uz manas sejas. Jūs varat redzēt, ka manas lūpas ir sasprēgājušas. Es pamodos vien pirms 20 minūtēm. Pat neizmazgāju matus. Es vienalga jūtos lieliski!" piebilda zvaigzne. 

Repere izteica pāris komentārus arī cilvēkiem, kuriem viņa nepatīk, jo Kārdijai ir apnicis, ka citi sievietei liek justies slikti. 

"Es tikai vēlos jums visiem paziņot, ka es jūtos ērti savā ādā, ka es esmu lieliska, ka esmu laimīga. Man klājas brīnišķīgi un tikai tāpēc, ka jums ir tik daudz naida sirdī, es nemainīšos," rakstīja repere. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu