"Sieviete nomirst mucā, pēc tam te sadeg kaimiņš." Īsā laikā mazdārziņu placī Ziepniekkalnā atrasts jau otrais mirušais (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Kādā mazdārziņa placī Ziepniekkalnā policija šomēnes devusies apsekot jau divus mirušus cilvēkus. Februāra sākumā, iekrītot mucā, bojā gāja sieviete, savukārt svētdien ugunsgrēkā turpat netālu sadega bezpajumtnieks. Abi bojāgājušie bija devušies ciemos pie kāda vīrieša un pārmērīgi lietojuši alkoholiskos dzērienus, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Andrejs pirmdienas rītā ir šoka stāvoklī, jo vīrieša pieticīgais miteklis vakar aizsvilās, kamēr pats atpūties savā šķūnītī, pāris metrus tālāk.

"Gulēju, un saradās dūmi. Es pat nepaspēju apģērbties, aizsitās elpa no dūmiem. Izrādās, ka šeit nomira cilvēks, un viss," saka dārziņos dzīvojošais vīrietis.

Ugunsdzēsēji atrada sadegušo cilvēku netālu no krāsmatām. Andrejs saka, ka tas nebija draugs Aleksandrs, bet gan viņa viesis, kas nav pazīstamo lokā: "Es domāju, ka Saša sadega, bet tas nebija būdas saimnieks. Viņš no rīta vēl pie manis pienāca papļāpāt," stāsta vīrietis.

Pavisam nesen tepat, šajā pagalmā, gāja bojā vēl viens cilvēks. Sieviete, kas atnāca ciemos pie Andreja, dzērumā bija iekritusi mucā un nosalusi.

Policija toreiz apstiprināja, ka vardarbības pazīmes uz sievietes ķermeņa netika atrastas. Andrejs gan saka, ka viņam šausmu pietiek un viņš apsver doties meklēt mitekli citur. Nāves gadījumu viņa pagalmā ir pārāk daudz: "Sieviete nomira te, mucā, pēc tam kaimiņš te sadeg."

Policija ir uzsākusi izmeklēšanu, lai noskaidrotu ugunsgrēkā bojāgājušā cilvēka nāves apstākļus.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu