Ģimene Taizemē savā maltītē, iespējams, atrod vienu no pasaules retākajām pērlēm (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Melo pērle.
Melo pērle. Foto: KariPearls/Facebook

Kāds kravas automobiļa vadītājs no Taizemes tirgū ir iegādājies neparastu jūras gliemezi, kurā viņš atradis pavisam neordināru objektu - pērli, kas, ja vīrieša nojautas izrādīsies pareizas, viņam varētu atnest gandrīz 300 tūkstošus eiro, vēsta portāls "Newsflare".

10. februārī 40 gadus vecais Montians Jansuks un viņa sieva Vasana jūras velšu tirgū iegādājušies neparastu jūras gliemezi. Lai arī pāris sākotnēji ir šaubījies par šādu jaunieviesumu savās vakariņās, pārdevējs viņus ir pārliecinājis, sakot, ka šī jūras velte ir garda.

Vakariņu laikā pāra dēls iekodies maltītes kumosā, taču viņa zobi atdūrušies pret cietu objektu - tā izrādījusies monētas izmēra oranža pērle, kas sver septiņus gramus.

Montians nesen bija redzējis televīzijas pārraidi par kādu zvejnieku, kurš ir atradis līdzīgu pērli, kas ir izrādījusies krāšņā un ļoti retā melo gliemežu krāsainā pērle. Tik liels pusdārgakmens var maksāt vairākus simtus tūkstošus eiro.

Jansuks atradumu plāno nogādāt pie speciālista. Ja vīrietis gūs apstiprinājumu savam pieņēmumam, ģimene mēģinās pērli pārdot.

"Es esmu ļoti priecīgs, ka nopirku šo gliemezi," atzinis vīrietis, sakot, ka atradums varētu mainīt visu viņa dzīvi.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu